HomeSocietatMuria BIO llança els primers caramels de mel ecològica d’Europa

Muria BIO llança els primers caramels de mel ecològica d’Europa

La marca de mels ecològiques de l’empresa perellonenca Mel Muria llança la primera línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable d’Europa.

Una gamma de caramels de mel de 4 sabors (mel i llimona, mel i eucaliptus, mel i pròpolis i mel i gingebre) que no contenen cap estabilitzant i que estan elaborats amb productes totalment naturals.

L’embalatge del nou producte i els embolcalls dels caramels de Muria Bio segueixen un model d’Economia Circular i es descomponen al final de la seua vida útil per tornar a la natura. L’embolcall és de Naturflex TM NK amb certificat ‘Ok compost home’ de Tüv Austria Belgium NV i es pot llençar junt amb la matèria orgànica, ja que compleix la Normativa EN 13432 sobre productes compostables. El material del packaging es desintegra en 3 mesos i és completament biodegradable en 6 mesos i el material de l’embolcall es desintegra entre 6 i 8 setmanes.

A escala nutricional, Muria BIO ha canviat la típica fórmula de glucosa més sucre de la majoria de caramels que existeixen en l’actualitat al mercat per crear una nova recepta i un producte més saludable. Ha estat necessari més d’un any per desenvolupar una fórmula saludable basada en Melassa d’arròs ecològic (59,1%), Mel ecològica (28,6%) i Sucre de coco ecològic (10,8%).

Els caramels de mel ecològics que existeixen actualment en el mercat Bio contenen glucosa ecològica en estat químic i el 20% o menys de mel ecològica. Els nous caramels de Muria BIO arriben gairebé al 30%, el percentatge més alt del mercat. Quasi el 60% de la base dels nous caramels Muria BIO és la Melassa d’arròs pura ecològica que té nombrosos avantatges (menys calories, és del tot natural, sabor més uniforme, menys fructosa i aporta petits percentatges de ferro, àcid fòlic, Tiamina, Niacina, Vitamina E, Calci, Potassi i Fòsfor).

Una altra característica que diferencia a este innovador producte és que els caramels convencionals tenen com a ingredient principal el sucre de remolatxa o de canya ecològica. Al contrari, els nous caramels de Muria BIO s’elaboren amb un 11% de Sucre de coco ecològic, i per això tenen un baix índex glucèmic, es realitzen de manera natural, posseeixen menys carbohidrats i contenen nutrients essencials: potassi, magnesi, zinc i ferro. A més de tots aquests avantatges, els nous caramels ecològics de Muria BIO compten amb aromes totalment naturals: Llimona (0,9%) i Eucaliptus, Pròpolis i Gingebre (1,4%).

A banda de tenir presència en tendes especialitzades, els nous caramels de mel ecològica Muria BIO també estan pensats per a grans superfícies. Les caixes estan fabricades amb paper cartó procedent de FSC, provinent de boscos gestionats de manera sostenible.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

81 + = 87

Últimes notícies