HomeSense categoriaMusclada itinerant a l'Ampolla adaptada a la nova normalitat

Musclada itinerant a l’Ampolla adaptada a la nova normalitat

BAIX EBRE // La comissió de festes de l’Ampolla juntament amb el consistori del municipi, van organitzar este dissabte la musclada itinerant amb l’objectiu de no deixar a la ciutadania sense festes, es va dur a terme d’esta forma per tal d’evitar aglomeracions.

L’Ajuntament va informar, el passat més maig, que a causa de la covid-19 se suspenien les festes majors que s’havien de celebrar del 20 al 28 de juny. La voluntat de la Regidoria de Festes ha estat la d’adaptar tots els actes possibles a la nova normalitat, com ja es va fer amb la nit de Sant Joan.

Primerament la Comissió de Festes, va fer el repartiment de les racions de musclos a la urbanització de Cap Roig, on es van aproximar els primers turistes. Seguidament es van traslladar al port pesquer on es van repartir prop d’unes quatre olles de mol·lusc a un centenar de persones. La següent parada va tenir lloc a l’estació de l’Ampolla. Finalment l’itinerari va acabar a la urbanització Ampolla-Mar, al pàrquing Baix Ebre fins a exhaurir els crustacis. Com a mesura de prevenció i també per evitar generar residus innecessaris, la ciutadania va portar cadascú el plat de casa i en els assistents era obligatori l’ús de mascareta, i respectar les distàncies de seguretat.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 72 = 75

Últimes notícies