HomeEsportsComença la preparació per als Campionats d’Europa de Rem

Comença la preparació per als Campionats d’Europa de Rem

ESPORTS // La Federació Espanyola de Rem ha confeccionat la llista de convocats per a participar en les concentracions de la selecció espanyola, per a preparar el Campionat d’Europa sub-23, que es disputarà a la ciutat alemanya de Duisburg, els 5 i 6 de setembre. 

 

Les concentracions estan previstes del 28 de juny al 9 d’agost, i uns dies abans que finalitzen, els responsables de cada grup hauran de definir el llistat de components que es desplacen a Alemanya. El grup masculí de pes lleuger, compost per quatre remers, estaran concentrats al Centre Especialitzat d’Alt Rendiment de la Cartuja a Sevilla. Al final es desplaceçaràn dos components per a formar el doble scull. 

 

A Amposta, sota les ordres del tècnic ampostí David Morales, entrenarà el grup femení compost per nou remeres, incloent-hi Núria Puig (CN Amposta), de les quals sis configuraran la llista definitiva. El grup masculí amb el mateix nombre d’integrants i definitiu de seleccionats, s’exercitarà a Banyoles, amb presència d’Alex Pagà (CN Amposta). 

 

Finalitzades les concentracions, tornaran per a estar una setmana aproximadament als seus domicilis, i després afrontar a Banyoles la recta final de la preparació abans de viatjar a Alemanya, però ja tan sols amb els integrants definitius que intervindran en l’Europeu.

 

 ■ A punt el sub-23 i juvenil 

La Junta Europea de Rem va confirmar finalment la disputa del Campionat d’Europa sub-23, seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el Comitè Organitzador de Duisburg (OC), les autoritats de la ciutat de Duisburg, la Comissió de Medicina Esportiva de FISA, l’ERB i Duisburg OC, que han preparat Pautes de Prevenció d’Infeccions d’Esdeveniments per a garantir que la competició transcorre amb el menor risc de contaminació possible Tots els participants hauran de completar un qüestionari de salut previ a l’esdeveniment i totes les Federacions Nacionals de Rem participants hauran de signar un formulari de consentiment acceptant la responsabilitat dels seus equips. Al mateix temps s’ha confirmat la disputa de l’Europeu juvenil, originalment programat per al 30 i 31 de maig, i ajornat a causa de la pandèmia. Després d’una enquesta de les federacions de membres del món del rem i de la consulta amb les autoritats pertinents, se’n va decidir la disputa a la capital sèrbia de Belgrad, els dies 26 i 27 de setembre. La Federació de Rem de Sèrbia i el Consell Europeu de Rem (ERB) han realitzat un seguiment estret de l’evolució de la situació de pandèmia i, amb el suport dels governs de Sèrbia i Belgrad, han posat en marxa un pla per a acollir l’esdeveniment amb les recomanacions de l’OMS i la Comissió de Medicina Esportiva FISA. També estan molt avançades les gestions per la disputa de l’absolut a la ciutat polonesa de Poznan del 9 a l’11 d’octubre. Poznan OC col·labora amb el govern de la ciutat i les autoritats mèdiques per a implementar les mesures preventives necessàries per a una celebració segura de l’esdeveniment. L’ERB i l’O Poznan OC han establert el 31 de juliol del 2020 com a data límit per a prendre una decisió final, després de valorar el grau d’evolució de la Covid-19. 

 

Calendari europeu del 2021

 Com a resultat de l’ajornament dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020 fins al 2021 i la cancel·lació d’esdeveniments el 2020 a causa de la pandèmia global Covid19, s’ha requerit un canvi de data per a gairebé tots els esdeveniments en la temporada de regates de rem europeu del 2021. Després d’un extens període de consulta amb les parts interessades, incloses les federacions nacionals i els comitès organitzadors, l’ERB i la Federació Mundial de Rem, FISA, han anunciat les noves dates per a la temporada de regates de rem europeu 2021. La regata de classificació continental olímpica i paralímpica es disputarà finalment a Varese del 5 al 7 d’abril, el mateix escenari on del 9 a l’11 es disputarà l’Europeu absolut. El júnior tindrà la ciutat alemanya de Munic com a escenari els dies 22 i 23 de maig, i el sub-23 a la ciutat polonesa de Kruszwica, 4 i 5 de setembre     

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

79 + = 84

Últimes notícies