HomeSocietatNaix el primer equip d’e-games a les Terres de l’Ebre: els Flamencs...

Naix el primer equip d’e-games a les Terres de l’Ebre: els Flamencs del sud

Les Terres de l’Ebre ja tenen el primer equip d’e-sports, les competicions i lligues de videojocs en línia. Amb el nom de Flamencs del sud, l’equip competirà a la categoria Llop, la competició catalana del videojoc League of Legends, que enguany s’ha reconegut de forma oficial. El nou equip està format per quatre jugadors titulars, dos de suplents, un coach i un analista.

En declaracions a Canal Terres de l’Ebre, un dels fundadors, Pau Villa, ha assegurat que, un cop iniciada la competició, “cal aspirar a més” i agafar una línia ascendent. “El límit l’han de posar els jugadors, ara cal esforçar-nos tots i que anem endavant”, ha assegurat.

Les competicions començaran la setmana vinent, i es podran seguir en directe a través d’Internet, als canals de Twitch de la competició i els organitzadors. Des de l’equip ja porten setmanes preparant el seu debut a la competició catalana. Un dels jugadors, i també fundador de l’equip, Gerard Martínez, combina la vida professional i familiar amb l’afició als videojocs. “És difícil adaptar-se i combinar-ho tot, però intento trobar el temps i miro de dedicar-hi un parell d’hores diàries. Al cap i a la fi, és el que més ens agrada”, ha destacat Martínez.

De cara al futur, l’objectiu de l’equip és que acabe agafant un caire més professional. “Caldrà treballar l’equip, fer un logo i una imatge que ens faça reconeixibles. També volem buscar algun patrocinador i, si en un futur les coses van bé, ens agradaria remunerar els jugadors de l’equip per la tasca que fan i el temps que dediquen a l’equip”, ha destacat Pau Villa.

Foto: Cedida

League of Legends

El videojoc League of Legends és un joc d’equip que enfronta cinc jugadors contra uns altres cinc en un combat. Cada jugador pot escollir un campió i aplica les seues habilitats i estratègies a derrotar a l’adversari en un escenari amb diversos carrers i on cada equip ocupa una meitat del mapa. El joc acaba quan un equip aconseguix arribar a la base enemiga i destruir el ‘nexe’ de l’adversari. Dins l’escenari, també s’hi troben monstres opcionals i recursos complementaris.

Actualment, League of Legends -conegut també com a LOL- és el videojoc més seguit arreu del món i compta amb més de 120 milions de jugadors. Hi ha centenars de campionats i molts es poden seguir en directe a través de plataformes d’streaming, com és el cas de Switch, on les principals competicions del videojoc han atret milions d’espectadors. El joc és gratuït i només s’ha de pagar per aconseguir imatges i complements per als jugadors.

La lliga catalana Llop va començar fa dos anys i el passat novembre va ser reconeguda com a oficial al circuit de League of Legends, un reconeixement que va ser considerat com un gran èxit entre els jugadors i els aficionats al LOL de tot Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies