HomeSocietatNeix la 1a experiència d'escapades wellness d'autor al Delta de l'Ebre

Neix la 1a experiència d’escapades wellness d’autor al Delta de l’Ebre

La Rosa del Delta és la primera experiència d’escapades de benestar d’autor al Delta de l’Ebre. Un projecte per al desenvolupament integral del Delta, que crea i manté l’atractiu d’aquesta destinació turística, donant-li forma i omplint-la de vida. Un nou fenomen social per al desenvolupament d’un turisme responsable i sostenible.

La Rosa del Delta proposa una forma de viatjar a l’esperit de la natura per contactar no només amb el paisatge material sinó també amb l’energia que el sustenta i que li dona vida. Aquest procés creatiu té com a principal objectiu l’entesa més profunda de les persones i de la seva capacitat de l’adaptació al canvi.

La Rosa del Delta és el viatge de la consciència explorant el territori del Delta de l’Ebre com un espai per generar experiències interiors (imperiències), equilibrant el so interior de cadascú al ritme marcat per les vibracions de la natura, i descobrir l’ànima del Delta de l’Ebre i l’esperit de la seva gent.

Mitjançant el Mètode Delta ofereix eines per a què la transició de la situació actual cap a la situació desitjada sigui un èxit. Per això és important l’aprenentatge de l’observació i escolta de la vibració de la natura. L’experiència del camí de la Rosa del Delta, anomenada Imperiència (experiència cap a l’interior) permet trobar la nostra veritat i la veu interna pròpia per manifestar els canvis que desitgem.

La Rosa del Delta neix el 2020, de la mà de Rosa Rochet, professora de ioga del so, graduada a l’Índia en l’instrument ancestral ‘Dilruba’ pertany a la comunitat de professors d’alimentació energètica i d’instructors de Kundalini Yoga, i especialitzada en turisme regeneratiu i de salut.

Amb la seva experiència professional i evolució personal, ens convida a analitzar les causes profundes d’aquest viatjar, que com diu, “és la connexió amb una persona mateixa, encara que sigui de manera inconscient. Gràcies a l’observació i escolta de la vibració del paisatge, interpretem el llenguatge dels mites i formes geomètriques de la nostra terra, creant el mètode Delta per compartir-lo amb els demès. De fet, el nom Delta s’origina per la forma triangular de la desembocadura i la similitud amb la lletra grega delta, representada per un triangle equilàter que en matemàtica simbolitza ‘canvi’. D’aquí la importància de l’activació de ‘l’energia Delta’ que comporta una gran oportunitat de millora i aprenentatge per donar un nou rumb a les nostres vides”.

Rosa Rochet ofereix escapades al Delta de l’Ebre a través de pràctiques de connexió amb la natura que evoquen estats motivacionals cap al canvi i a la transformació utilitzant el ioga del so, l’energia de la natura i alimentació ecològica d’aquesta zona.

En aquest sentit, les propostes experiencials van des de sets de meditació del Delta fins a tallers a la natura com ‘Connexió Delta’ i també d’alimentació, en què ensenya a confeccionar el nostre ‘Delta Bowl’, fent alquímia dels cinc elements amb els productes agroalimentaris de les Terres de l’Ebre.

A la pàgina web de La Rosa del Delta trobareu La Botiga. Regals d’Amor i Benestar amb productes diversos que t’ajudaran a reforçar la teva energia interior i el teu benestar, per regalar o regalar-te, entre els quals:

Set de meditació del Delta. Dissenyat per Rosa Rochet, un regal perquè puguis viure una experiència vibracional interna (imperiència) que et proporciona pau, propòsit i bellesa en la teva vida.

Aquest Set de Meditació potencia la creativitat i la imaginació, l’expressió d’un mateix i el pensament positiu, que ens ajuda a augmentar la nostra freqüència per evolucionar en el camí desitjat.

Inclou:

  • Penjoll de plata ‘La Rosa del Delta’. Símbol energètic del Delta de l’Ebre
  • Espelma amb essències naturals
  • Suryanta (eina musical)
  • Meditacions, sons i música de Rochet&Pizarro, amb la idea original, veu i Dilruba de Rosa Rochet

Mes informació aquí. 

Taller natura, Connexió Delta. Taller d’experiència  (4 a 5 hores)

Renova les teves energies connectant-te amb els 5 elements de la natura (terra, aigua, foc, aire i èter) passant mig dia d’imperiències màgiques i transformadores al Parc Natural del Delta de l’Ebre. Un passeig conscient guiat per sentir l’energia vibratòria de la natura. Una imperiència energètica amb les plantes sanadores del Delta i sintonitzant amb el so Akaisha amb la sessió en viu de Naad Ioga en llocs deltaics emblemàtics. Mes informació aquí 

Taller d’alimentació energètica, Delta Bowl. Taller d’alimentació saludable i Naad Ioga (3 hores).

Connecta’t amb la vibració dels aliments i el so per conèixer l’alquímia de la cuina. Gaudeix de delicioses receptes saludables amb productes autòctons del Delta de l’Ebre en combinació amb la vibració del Naad Ioga a la cuina de Rosa. Mes informació aquí.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies