HomePolíticaNeix la plataforma ciutadana Endavant la Sénia, en suport a l’alcaldable Victòria...

Neix la plataforma ciutadana Endavant la Sénia, en suport a l’alcaldable Victòria Almuni Balada

Amb la voluntat de generar la renovació i el canvi de l’equip de govern de l’Ajuntament de la Sénia a les eleccions municipals de 2023, ha nascut la plataforma ciutadana Endavant la Sénia. Un col·lectiu de gent diversa i transversal que s’han presentat amb un manifest on reivindica la necessitat de “propiciar una entrada d’aire fresc i el disseny d’una proposta política alternativa” al govern local actual; i que fan suport a la candidatura de l’alcaldable Victòria Almuni.

El manifest defensa “un nou estil de fer política i de lideratge basat en l’escolta, l’acompanyament, la transversalitat, la posada en comú i la decisió participada. Capaç de combinar l’efectivitat a la feina i la visió d’on voldríem arribar com a poble en una perspectiva de mitjà i llarg termini. Treballar el present per tal de preparar el futur”.

Endavant la Sénia dona suport a la candidatura a l’alcaldia que liderarà Victòria Almuni, “com a persona coneixedora de la realitat local, compromesa en la seva millora, acostumada a la gestió d’equips, amb tarannà dialogant i amb capacitat d’aterrar projectes a realitats diverses i canviants”.

D’ara fins a les eleccions municipals la plataforma Endavant la Sénia treballarà per guanyar-se la confiança dels veïns i veïnes de la Sénia i per aportar i incorporar propostes al programa electoral que acabi presentant la candidatura. “Tenim molta confiança en les potencialitats de la Sénia i volem contribuir activament a reforçar-les. Sota el nom d’Endavant la Sénia, i confiant en el lideratge de Victòria Almuni”.

Adjunten el manifest que han redactat des de la nova formació política:

ENDAVANT LA SÉNIA!

El proper 28 de maig de 2023 se celebren eleccions municipals i les senienques i els seniencs triarem el govern que ens regirà els propers quatre anys. Tothom voldrem que sigue un equip capaç d’assumir els canvis i els reptes que se’ns plantegen com a societat. Un equip que lidere unes polítiques públiques àgils, compromeses i sorgides del coneixement i la reflexió, capaces de donar resposta als temes que ens preocupen i de dissenyar i tirar endavant projectes de desenvolupament local adaptats a les nostres necessitats.

Les persones sotasignants som partidàries d’una renovació que considerem necessària en l’equip de govern. Volem propiciar una entrada d’aire fresc i el disseny d’una proposta política alternativa. Una proposta que parteix de la voluntat de treballar per una societat sense desequilibris, que respecte el medi natural que l’acull, que busque un desenvolupament econòmic sostenible i que es comporte segons criteris de funcionament democràtic. Una proposta que sigue capaç d’adaptar estos principis a la nostra realitat concreta.

Volem un nou estil de fer política i de lideratge basat en l’escolta, l’acompanyament, la transversalitat, la posada en comú i la decisió participada. Que sigue capaç de combinar l’efectivitat a la feina i la visió d’on voldríem arribar com a poble en una perspectiva de mitjà i llarg termini. Treballar el present per tal de preparar el futur.

Volem transmetre tranquil·litat, confiança, il·lusió i ganes de participar. Ajudar a millorar el poble que fem cada dia entre totes i tots i que tant estimem, custodiar el bé públic amb responsabilitat i aconseguir que tothom se’l senti propi.

Per tot això, ens sumem a la candidatura que encapçala Victòria Almuni. Com a persona coneixedora de la realitat local, compromesa en la seva millora, acostumada a la gestió d’equips, amb tarannà dialogant i amb capacitat d’aterrar projectes a realitats diverses i canviants, considerem que pot liderar la nostra proposta. Estem disposats a treballar per oferir un programa de qualitat i optar al govern municipal.

Tenim molta confiança en les potencialitats de la Sénia i volem contribuir activament a reforçar-les. Sota el nom d’Endavant la Sénia, i confiant en el lideratge de Victòria Almuni, tenim el convenciment que ho podem aconseguir. Hem estat capaços de crear un equip preparat, de qualitat i il·lusionat. Volem il·lusionar-vos i encoratjar-vos a vosaltres també.

Persones signants:

 • Víctor Reverté Querol
 • Mercè Gisbert Cervera
 • Eduard Abella Fibla
 • Empar Sàmper Sabaté
 • Aleix Marcoval Gavaldà
 • Mercè Carbó Gascó
 • Víctor Verge Chillida
 • Neus Sabater Garcia
 • Rubén Cervera Rodríguez
 • Núria Villalbí Godes
 • Pol Checa Casanova
 • Marta Tomàs Albiol
 • Javier Cabanes Garcia
 • Inma Contreras Sevilla
 • Pau Esteller Muñoz
 • Àngels Verge Díaz
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 81

Últimes notícies