HomePolíticaNeix una nova formació política a Amposta de cara a les municipals

Neix una nova formació política a Amposta de cara a les municipals

Aquest dimarts s’ha presentat en societat Ara Amposta, la nova formació política municipalista liderada per Pau Pujol, al Casal Municipal, amb la presència entre una vuitantena de persones. L’acte ha comptat amb la presència del president d’Ara Catalunya, Josep Maria Pujol, i del secretari general i regidor de Reus, Daniel Rubio, i s’ha explicat la creació del nou consell local d’Ara Amposta, que el comitè executiu nacional d’Ara Catalunya va signar el passat 28 d’octubre.

Ara Amposta es presenta amb la voluntat de crear una alternativa diferent, renovadora i municipalista per presentar-se a les eleccions municipals del 2023. Es remarcà que el projecte d’Ara Amposta es porta treballant tota la legislatura, no és un projecte improvisat els darrers mesos, i que té voluntat de ser un projecte de llarg termini, independentment dels resultats electorals, amb un programa polític ja redactat i que s’anirà presentant properament.

El secretari local, Pau Pujol, va posar èmfasi en algunes de les problemàtiques d’Amposta, que seran els eixos principals del programa polític: La inseguretat i incivisme creixent, sobretot en alguns espais concrets, el mal estat general de l’espai públic, la millora de tot el sistema de recollida de residus, l’increment de la transparència municipal, l’augment de la inversió pública com instrument per generar progrés econòmic, sobretot en els àmbits de vies de comunicació, polígons industrials, teixit comercial i sector turístic, posant especial èmfasi en aquest darrer en el Poblenou com a centre turístic del municipi, i la redacció d’un nou pla de mobilitat integral no centrat en el vehicle a motor, sinó en la mobilitat de tota la ciutadania, especialment les persones de mobilitat reduïda, que topen amb molts obstacles en la seva vida quotidiana a l’espai públic.

Per la seva banda Daniel Rubio, ha explicat el projecte d’Ara Catalunya, com s’ha desenvolupat els darrers anys, i quin és el projecte actual per a les properes eleccions municipals. Ara Catalunya és un partit de base municipalista creat a Reus l’any 2011, que es caracteritza per no està sotmès a cap estructura política supramunicipal. En l’actualitat el partit és present en una trentena de municipis, i té una representació de 17 regidors, amb una alcaldia amb majoria absoluta. El partit ha fet un creixement progressiu i sòlid durant els seus 12 anys d’història, demostrant que aquesta nova forma de fer política és una realitat a treballar per consolidar-la a més municipis. En les properes eleccions municipals vol expandir-se a tot Catalunya, i a les Terres de l’Ebre, el buc insígnia de la formació vol ser Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies