HomeSocietatNeixen els Quintos de la Ràpita amb el suport de la Regidoria...

Neixen els Quintos de la Ràpita amb el suport de la Regidoria de Joventut

Neixen els quintos de la Ràpita a partir de la iniciativa del jovent rapitenc nascut l’any 2005 que, juntament amb el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Ràpita, tenen previst organitzar diversos esdeveniments al llarg de l’any i col·laborar en els actes públics que impulsa l’Ajuntament o alguna entitat del municipi, així com donar suport a la Comissió de festes quan es requereix.

El regidor de Joventut, Rafa Balagué, assegura que “aquest grup de joves ens servirà per interlocutar directament amb ells i abastar les seves necessitats des d’un punt de vista lúdic”. Balagué explica que “des de la regidoria, farem tot el possible per facilitar les seves propostes, ja que amb el compromís que s’estableix, aconseguim tenir gent jove que s’implica en les festes tradicionals del nostre poble”.

Els joves impulsors d’aquesta primera generació de Quintos exposen que “és molta responsabilitat, però creiem que pot sortir molt bé perquè fa molt de temps que estem treballant en aquesta iniciativa”. La primera festa que organitzen ‘Tardeo per la cara’ es durà a terme el 28 de gener, des de les 18 hores fins a mitjanit, al pavelló firal de la Ràpita. No podran accedir persones menors de 16 anys i serà obligatori mostrar al personal de seguretat el DNI físic per acreditar l’edat i poder entrar al recinte.

A banda d’aquesta primera festa, els membres dels Quintos han col·laborat amb la Comissió de festes en l’execució d’alguns actes de Nadal com la rua de pots i llaunes, la cavalcada dels Reis d’Orient o l’accés als espectacles infantils.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 42

Últimes notícies