HomeSocietatNomen Foods se situa entre les millors empreses per a treballar a...

Nomen Foods se situa entre les millors empreses per a treballar a Espanya

L’empresa arrossera Nomen Foods ha estat reconeguda com una de les millors empreses per a treballar a Espanya. Este reconeixement prové de la consultora independent Great Place to Work, que treballa en l’àmbit de la gestió de persones, tant en l’àmbit nacional com internacional. Amb una puntuació de 94 sobre 100 com a “lloc excel·lent per a treballar”, Nomen Foods està entre les empreses millor valorades d’Espanya pels seus propis treballadors (la mitjana dels Best Places to Work és de 90).

Entre els aspectes més valorats de l’empresa destaquen la cultura excel·lent, l’orgull de pertinença, la confiança dels empleats en la direcció i les polítiques en gestió de persones. Este reconeixement, és un dels més prestigiosos en l’àmbit internacional, avala un model de negoci basat en el lideratge en innovació, qualitat i compromís amb el medi ambient i el progrés de la societat. Nomen Foods també sobresurt en altres aspectes com la imparcialitat, percebuda com a equitat, absència de favoritismes i tracte just i també en l’aspecte de la companyonia, percebuda com la bona relació entre companys i el treball col·laboratiu.

Des de Great Place to Work, la consultora Silvia Martín, assenyala que “Nomen Foods inspira a l’hora de generar una cultura de confiança, equilibrant la cura de les persones i la cura del negoci. Les seues polítiques de desenvolupament professional, formació, i el foment de la conciliació, entre altres, fan que les persones que treballen allí vulguen donar els millors de si mateixes en favor d’un projecte comú”.

Joan TomásDirector del Departament de Persones en Nomen Foods, apunta que “l’eix estratègic sobre el qual avança l’empresa és la sostenibilitat” i que aquesta “té tres vessants: econòmica, mediambiental i social”. Segons Joan Tomás, “la sostenibilitat econòmica és la que permet que l’empresa perdure en el temps, la sostenibilitat mediambiental és la que contribueix a cura del planeta i la sostenibilitat social és la que té en compte el benestar de les persones”.

Per a aconseguir el benestar de les persones, Nomen Foods ha implementat mesures com ara un potent pla de formació per al desenvolupament de líders que ha consistit a treballar amb comandaments intermedis de cara a convertir-los en bons gestors de persones que inspiren i generen canvis de comportament o la posada en marxa d’una nova assemblea participativa de caràcter mensual oberta a tots els treballadors i en la qual flueix la comunicació i s’evidencien els reconeixements. Tot això està generant, d’acord amb els resultats obtinguts, orgull en els treballadors i al mateix temps una creixent capacitat d’atreure talent.

Este reconeixement es produeix pocs mesos després que Nomen Foods fos reconeguda com la primera empresa arrossera del món a convertir-se en BCorp, comunitat internacional d’empreses que compleixen amb destacats estàndards socials, ambientals i comunitaris.

De l’anàlisi que s’ha dut a terme, cal destacar l’excel·lent percepció dels treballadors en relació amb el tracte just per edat, raça, sexe o orientació sexual. El 96% indica que les polítiques implantades en els plans d’igualtat per a fomentar la igualtat de tracte i d’oportunitat entre homes i dones han resultat efectives.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

39 + = 43

Últimes notícies