HomeCulturaNou període de preinscripció per a les escoles de música de la...

Nou període de preinscripció per a les escoles de música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa per al curs 2023/2024

Els dies 18 i 19 de juliol s’obre una convocatòria extraordinària per a alumnat de nou ingrés per a unes places concretes de cada centre.

Els centres d’ensenyament musical de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa obren un període extraordinari de preinscripció per a les escoles de música. El dilluns 17 de juliol es publicarà l’oferta i els tràmits es podran fer els dies 18 i 19 de juliol de forma telemàtica o bé presencial demanant cita prèvia al centre.

Aquesta nova convocatòria de preinscripcions està dirigida a cobrir, únicament, les places vacants de què disposa cada centre i que es pot consultar a les pàgines web dels 3 centres i també a www.dipta.cat/estudiarmusica.

Les llistes provisionals d’admesos i exclosos es publicarà el dia 20 de juliol. El 24 de juliol es farà pública l’assignació de places i la matrícula es podrà formalitzar entre el 25 i el 26 de juliol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 42 = 44

Últimes notícies