HomeSense categoriaL'Ajuntament de Tortosa obri el termini de les segones ajudes on poden...

L’Ajuntament de Tortosa obri el termini de les segones ajudes on poden acollir-se la restauració i l’estètica

TORTOSA // A partir d’este dijous, i fins al 16 de desembre, els establiments de restauració i d’estètica de Tortosa que es van veure obligats a aturar la seua activitat durant la segona onada ja poden sol·licitar les ajudes habilitades per l’Ajuntament. Este matí, el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) ja ha publicat les bases de les subvencions i, per tant, els sol·licitants ja poden registrar les seues peticions. 

Este paquet d’ajudes habilitat per l’Ajuntament de Tortosa preveu destinar fins a 150.000 euros a esta finalitat, amb un import màxim per sol·licitant de 400 euros. S’hi poden acollir autònoms i empreses amb local obert a Tortosa i domicili fiscal a la ciutat. 

Les sol·licituds de concessió dels ajuts s’han de presentar mitjançant una instància genèrica fent referència a la convocatòria per a la concessió de subvencions directes a activitats de restauració i de serveis que impliquen contacte personal pròxim, del municipi de Tortosa. Es pot fer el tràmit per via telemàtica, amb certificat digital, adjuntant tota la documentació signada, o bé presencialment amb cita prèvia al 667 278 864. Es pot consultar tota la informació necessària per tramitar estes sol·licituds a l’apartat de tràmits del web municipal

Amb este segon paquet d’ajudes, l’Ajuntament de Tortosa ha previst enguany un total de 500.000 euros a ajudar les empreses que s’han vist obligades a aturar la seua activitat com a conseqüència de les normes dictades pels governs espanyol i català per a frenar l’expansió de la pandèmia de covid-19. L’estiu passat l’Ajuntament ja havia destinat 350.000 euros, en una primera tongada d’ajudes directes, a les activitats comercials i empresarials que no van poder prestar els seus serveis durant el confinament de la primavera arran de l’esclat de la pandèmia.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies

-->