HomeSense categoriaOberta la convocatòria d’ajuts individuals de menjador pel curs 2021/2022 al Baix...

Oberta la convocatòria d’ajuts individuals de menjador pel curs 2021/2022 al Baix Ebre

BAIX EBRE // El Consell Comarcal del Baix Ebre ha obert la convocatòria d’ajuts individuals de menjador pel curs 2021/2022, les famílies interessades poden presentar la sol·licitud fins al 31 de maig, amb l’excepció de l’alumnat de P3 que podrà fer-ho fins al 23 de juny.

Enguany, la petició només pot fer-se per via telemàtica a través del web del Consell Comarcal www.baixebre.cat.

Per tal de facilitar la tramitació d’aquest ajut, el Consell Comarcal ha editat un videotutorial, on s’expliquen els diferents passos que cal seguir per a realitzar la sol·licitud, en nou idiomes: català, castellà, anglès, francès, àrab, amazic, romanès, panjabi i urdú, que es pot visualitzar al canal de YouTube del Consell Comarcal. Per poder presentar la petició és necessari disposar d’identitat digital (IdCAT, IdCAT mòbil, Cl@ve, DNIe).

“En el cas d’aquelles famílies que tinguin dificultat per fer el tràmit poden posar-se en contacte amb l’AFA del centre, que es manté en contacte amb el servei d’Ensenyament del Consell, des d’on se’ls indicarà com l’han de fer. Enguany tots els ajuts es tramiten per via telemàtica”, ha manifestat el conseller comarcal d’Ensenyament, David Poy, que sosté que cal garantir l’acompanyament a les famílies. “Agraïm la col·laboració de les associacions de famílies d’alumnes en tot aquest procés, especialment en aquest moment de crisi socioeconòmica”, ha afegit Poy.

El curs 2020-2021 s’han tramitat un total de 1.422 sol·licituds d’ajuts individuals de menjador: 1.170 de les quals han estat aprovades amb una subvenció del 70% i 61 amb una subvenció del 100%. Aquest curs es va incrementar el percentatge de l’ajut garantit del 50% al 70%. Els ajuts de menjador els atorga el Departament d’Educació a través del Consell Comarcal del Baix Ebre i s’adrecen a l’alumnat de centres d’ensenyament obligatori i de segon cicle d’educació infantil.

També este mes s’ha obert la convocatòria per a presentar la sol·licitud per utilitzar el servei de transport escolar el curs 2021-2022, adreçat a l’alumnat d’educació obligatòria que manca d’oferta del seu nivell educatiu en el municipi de residència s’hagi d’escolaritzar fora. En este cas, la tramitació també es fa de forma telemàtica i la presentació de sol·licituds és oberta fins al 31 de juliol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

19 + = 29

Últimes notícies