HomeSense categoriaOberta la convocatòria del concurs de gastronomia professional 'Chef Balfegó' 2020

Oberta la convocatòria del concurs de gastronomia professional ‘Chef Balfegó’ 2020

TERRES DE L’EBRE // El concurs de gastronomia professional ‘Chef Balfegó’ 2020 , que premia i reconeix als cuiners que millor treballen i preparen tonyina roja, posa en marxa la selecció de les receptes que presenten els cuiners inscrits en la seua quarta edició, la més internacional fins a la data, ja que participessen professionals en actiu de la restauració espanyola i italiana. Així, la final del concurs comptarà amb la presència d’un cuiner italià entre els vuit finalistes.

La quarta edició d’este concurs que organitza Balfegó –empresa especialitzada en pesca, cura, estudi i comercialització de tonyina roja i major exportadora del món per la qualitat i excel·lència del seu producte– poden presentar-se tots els cuiners professionals en actiu que treballen en restaurants ubicats en territori espanyol i, per primer cop, italià, que concorreran en primera instància amb dos receptes original i pròpia amb la tonyina roja com a ingredient obligatori. El concurs està fonamentat en l’originalitat, la presentació i les tècniques de cuina utilitzades en les seues receptes.

El termini per inscriure al certamen conclou el pròxim 2 d’octubre, data que marcarà l’inici de la primera fase del torneig gastronòmic. Començarà llavors la feina dels experts per valorar i triar les creacions més noves, atractives i exquisides que concórreguen, totes amb un ingredient obligatori: la tonyina roja Balfegó. D’este primer filtre de classificació sortiran els vuit cuiners finalistes que competiran, si la situació sanitària ho permet, el dia 5 de novembre a la prova final del concurs amb dos receptes. La primera l’ha de fer amb llom d’aquest túnid, mentre que la segona es pot elaborar amb la part o parts de tonyina roja que desitge cada xef.

Un jurat amb estrelles i més de 20.000 euros en premis

Un jurat presidit per Martín Berasategui i integrat per professionals del sector: xefs que sumen catorze estrelles Michelin i reconeguts crítics gastronòmics, seran els encarregats de decidir els tres guanyadors de la IV Concurs de Cuina Professional ‘Xef Balfegó’.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies