HomeSocietatOferta de participació local: planta solar fotovoltaica Garcia

Oferta de participació local: planta solar fotovoltaica Garcia

La societat Blue Viking Isabella, S.L. amb CIF B42681379 i domicili a la Plaça Oculista Buigues numero 3, local C, 03700 Dénia (Alacant) (la “Societat”), està desenvolupant un projecte de generació d’energia elèctrica mitjançant tecnologia solar fotovoltaica amb una potència instal·lada de 23,013 MW (20 MWn d’accés i 23,013 MWp), ubicada al terme municipal de Garcia (Tarragona) (la “Planta Solar Fotovoltaica Garcia”). 

La Planta Solar Fotovoltaica Garcia es connectarà a la xarxa de distribució a la subestació “Aubals 25 kV” titularitat d’EDISTRIBUCIÓN Redes Digitales, S.L. a través d’una línia d’evacuació privativa de la Societat (aèria de 25 kV i amb una longitud total de 3.700 metres). 

Mitjançant el present anunci en mitjans locals es comunica que: 

  • La Societat ofereix a les persones físiques i/o jurídiques radicades al municipi de Garcia la possibilitat de participar en un 20% de la Societat titular de la Planta Solar Fotovoltaica Garcia o del seu finançament, de conformitat amb l’article 9bis del Decret-llei 16/2019, de 26 de novembre, de mesures urgents per a l’emergència climàtica i l’impuls a les energies renovables (“Decret-llei 16/2019”). 
  • A tal efecte: 
    • –  Les persones físiques interessades hauran d’estar empadronades al municipi de Garcia, amb una antiguitat mínima de 2 anys.
    • –  Les persones jurídiques, hauran de complir algun dels següents requisits: (i) tenir el domicili social a Garcia amb una antiguitat mínima de 2 anys, o (ii) tenir la consideració de comunitats ciutadanes d’energia segons la normativa europea i les disposicions que la desenvolupin, sempre que un mínim de 50 dels seus socis estigui empadronat al municipi de Garcia, amb una antiguitat mínima de 2 anys. 
  • Cadascuna de les persones físiques o jurídiques interessades no podrà tenir una participació major al 10% de la Societat titular de la Planta Solar Fotovoltaica Garcia o del seu finançament. 
  • La present oferta de participació local romandrà oberta fins a la data en que la Societat obtingui l’autorització administrativa prèvia de la Planta Solar Fotovoltaica Garcia o fins que s’aconsegueixi el 20% de la participació. En allò no previst en la present oferta s’estarà al que s’estableix a l’article 9bis del Decret-llei 16/2019. 

Tots aquells interessats en la present oferta de participació local podran posar-se en contacte amb la Societat mitjançant burofax dirigit al domicili indicat a l’encapçalament amb la referència: “Participació local –Garcia ” o bé mitjançant un correu electrònic a la direcció ofertaparticipacio@laparte.es utilitzant la mateixa referència.

A tal efecte, tindrà lloc un acte presencial el proper dimarts, dia 18 d’octubre de 2022, a les 11:00 a la sala Polivalent, a la localitat de Garcia.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies