HomeSocietatCanal Terres de l’Ebre es trasllada al Portal Centre Ciutat de Tortosa,...

Canal Terres de l’Ebre es trasllada al Portal Centre Ciutat de Tortosa, tot iniciant la seua renovació

  • canal te inaugurarà el seu nou local, el CAV, dilluns 24 d’octubre (16:30 h)
  • Amb la marca esports te, es presentarà el nou canal en proves de TDT
  • També es renova el diari digital cat i es creen dos nous portals
  • la productora i quatre ràdios digitals, completen en ‘hub’ sense precedents

El pròxim 24 d’octubre és un dia assenyalat per a l’evolució dels mitjans de comunicació locals. Aquell dilluns, i a les 16:30 hores, s’ha convocat la inauguració del que passarà a anomenar-se Centre Audiovisual de la Vegueria (CAV), un nou ‘hub’ de mitjans de comunicació audiovisuals on, a partir d’ara, es concentraran múltiples mitjans digitals, amb els seus respectius equips de producció i emissió concentrats en un punt estratègic.

El nou local on ja s’ha ubicat Canal TE (que estrena marca i renova la seua imatge) es troba la Portal Centre Ciutat, 19, al punt quilomètric 2,5 de l’autovia Tortosa – l’Aldea. Concretament, entremig de dos coneguts centres comercials (Àsia i Decathlon), i en un parcel·la de 1.500 m² amb un ampli pàrquing que conté un edifici de prop de 375 m². El mateix on fins ara hi havia un centre d’acollida de turistes, des de fa anys en desús.

El local ha estat reformat durant l’estiu per empreses proveïdores del territori, sota la direcció de l’arquitecte tortosí Jordi Simó, i la supervisió tècnica de l’enginyer d’Amposta Joan Talarn (ENATE). El local ha estat equipat amb plaques solars, més de quatre quilòmetres de cablejat, un gran plató polivalent amb croma i pantalles gegants, i una àmplia redacció amb espai i cabuda per a divuit professionals.

Els proveïdors, la majoria de les Terres de l’Ebre, han estat -com a més destacats-, l’Espai, Sebastian Instal·lacions, Sominternet, la Caixa i Cellnex. També han participat Itzurun Comunicacions, Alupragar, construccions David Vallés, Serraller Ayora, Gràfics, Assessoria Viñes, Pintures Simó, Fusteria Colomé, Guixos Delta, Extingil, Curmac, Ferreteria Garcia, Homàtic, Extingil, Alqueza i Forn de Sales. Tots ells han fet un esforç extraordinari, especialment al llarg de l’estiu, per arribar a temps i culminar amb èxit la cita d’aquí poc més de deu dies.

La cita era poder estrenar el nou CAV aquest pròxim dilluns 24 d’octubre, si bé ja es van iniciar les emissions del segon canal de Televisió Digital Terrestre (TDT) -de moment en període de proves-, el passat 17 de setembre, data des de la qual emet una nova TDT que des de la muntanya de Coll-redó a Tortosa.

Múltiples mitjans

La jornada començarà puntualment a les 16:30 h (es demana acudir un quart d’hora abans), i a continuació de la inauguració s’oferirà una copa de vi de la Terra Alta als convidats, que també degustaran alguns productes de la terra. Es preveu una important presència d’autoritats, i especialment d’empresaris, així com de representants dels mitjans de comunicació.

A continuació, des de les 17:30 fins a les 19 hores, es farà una jornada de portes obertes per visitar les noves instal·lacions. I és que al nou Centre Audiovisual de la Vegueria, s’hi concentren a partir d’ara dos televisions locals, un diari digital, dos plataformes web, quatre ràdios digitals, i una productora audiovisual.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 89

Últimes notícies