HomeSocietatTortosa instal·la més de 100 nous aparcaments en forma d'U i amplia...

Tortosa instal·la més de 100 nous aparcaments en forma d’U i amplia el nombre d’estacionaments per a bicicletes

L’Ajuntament de Tortosa ha instal·lat en diversos punts de la ciutat més d’un centenar de nous estacionaments per a bicicletes i patinets. Es tracta d’aparcaments en forma d’U invertida, que faciliten que les persones usuàries puguen encadenar els vehicles de mobilitat personal amb una millor subjecció.

Foto: Cedida

La instal·lació d’estos nous elements s’ha fet en una trentena de punts. La majoria, al voltant dels centres educatius de la ciutat, com ara els tres instituts d’educació secundària o les escoles de primària. A més a més, també s’han instal·lat nous aparcabicis al costat d’equipaments culturals com el teatre auditori Felip Pedrell, el Museu de Tortosa, la Casa de la Música o l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa, així com socials, entre els quals, el Centre Cívic.

De la mateixa manera, també se n’han ubicat al voltant d’equipaments de salut com l’hospital de la Santa Creu de Jesús o el CAP del Temple (a la plaça de les Corts Catalanes i al costat de la plaça del Carrilet). Al costat d’equipaments esportius, com ara el pavelló del Temple, el pavelló de Remolins o el Complex Esportiu WIN, on se n’han renovat els existents i s’ha ampliat el nombre. També, al costat de nodes de comunicació, com l’estació de tren o l’estació d’autobusos, o a punts cèntrics, com el parc Teodor González, l’accés a l’embarcador fluvial, la plaça del Paiolet o el passeig de Ribera.

Foto: Cedida

Els treballs per a instal·lar estos nous elements continuen a hores d’ara i contemplen la instal·lació en nous punts durant els pròxims dies.

L’objectiu d’esta actuació és facilitar a les persones usuàries de bicicletes i patinets que puguen estacionar els seus vehicles amb major comoditat i, d’esta manera, fer un pas més en la promoció de la mobilitat sostenible al municipi.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 38 = 40

Últimes notícies