HomeEsportsOriol Romeu i Aleix Garcia s'estrenen amb la selecció catalana amb un...

Oriol Romeu i Aleix Garcia s’estrenen amb la selecció catalana amb un triomf davant Veneçuela

Debut somiat d’Oriol Romeu i Aleix Garcia amb la selecció catalana de futbol, amb qui els dos jugadors d’Ulldecona van estrenar-se ahir dilluns en el partit contra la selecció de Veneçuela, en el que la catalana va imposar-se per 2-1.

Els dos jugadors falduts van saltar a la gespa de l’estadi de Montilivi per disputar tota la segona part i ja des d’un inici ambdós van voler ser protagonistes, oferint-se i participant activament en el joc del combinat català. Bojan Krkic va fer el primer gol del partit al minut 53 de joc, poc abans Romeu havia evitat el possible 0-1 rebutjant una centrada del conjunt veneçolà a boca de gol.

Catalunya va intentar-ho de manera insistent i Javi Puado anotava el gol del triomf català fent el 2-1 al minut 89 aprofitant una bona centrada des de banda dreta d’Aleix Garcia, que culminava una acció que també va tenir el segell d’Oriol Romeu en l’inici d’aquesta.

Ulldecona, població de poc més de 6000 habitants, va poder veure sobre el terreny de joc els seus dos màxims referents vestint la camiseta de la selecció catalana, una situació que va ser comentada en diverses ocasions pels comentaristes televisius del partit.