HomeCulturaOvacions dempeus arreu de les Terres de l’Ebre en la 7a edició...

Ovacions dempeus arreu de les Terres de l’Ebre en la 7a edició de DeltaChamber Music Festival

En total, 950 persones, 30 concerts, 5 municipis de les Terres de l’Ebre, 11 músics de prestigi internacional, 5 joves talents, 2 workshops i 2 setmanes resumeixen l’exitosa 7a edició del festival internacional de música de cambra a les Terres de l’Ebre.

Celebrada del 25 de juliol al 7 d’agost, l’edició ha tingut un gran èxit de participació en totes les poblacions, deixant palès l’interès per les propostes culturals innovadores i de qualitat com la proposada pel festival, tal com apuntava l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, en el primer concert central, acollit pel Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta: “DeltaChamber Music Festival és un exemple d’esforç i perseverança que, en la seva 7a edició, no només continua oferint màxima qualitat, sinó que cada vegada estableix més sinergies per tot el territori”.

I és que l’oferta del festival s’amplia cada any per tal de poder apropar a més persones música d’alt nivell a càrrec de reconeguts solistes de prestigi internacional, acompanyats pel talent dels joves músics membres del Programa Young Talent i del Programa Academy del festival.

Sota el nom de “Fantasia”, s’ha pogut gaudir d’un repertori de peces virtuoses i acolorides a través dels concerts centrals, els concerts de cambra al territori i els concerts individuals. Durant dues nits, els emblemàtics concerts centrals van omplir de gom a gom el Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta, on els assistents van quedar impressionats amb uns programes de concert de primer nivell, acompanyats de la delicada actuació d’una ballarina de dansa clàssica i amb la proposta guanyadora del Concurs d’Arquitectura Efímera com a teló de fons.

Pel que fa als concerts DeltaChamber al Territori, les poblacions que enguany han format part d’aquest projecte han fet un balanç molt positiu de l’experiència. En aquesta edició, els concerts de cambra han arribat a l’Església de Santa Maria de Flix, a la Finca de Bombita de Deltebre, al Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona i al Museu de Tortosa. I per la seva banda, a la celòquia del Castell d’Amposta i a l’Oficina Municipal de Turisme d’Ulldecona es van poder sentir les emocions a flor de pell amb els concerts individuals; un format molt especial i sol·licitat que tindrà continuïtat en la pròxima edició.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 72 = 81

Últimes notícies