HomeSense categoriaPADESA presenta la nova marca Aldelís per comercialitzar la seua línia de...

PADESA presenta la nova marca Aldelís per comercialitzar la seua línia de productes frescos i derivats del pollastre

El grup d’alimentació PADESA, dedicat des de 1975 a la cria, especejament i venda de productes de pollastre i gall dindi, ha presentat avui la seva nova marca comercial Aldelís, amb la qual ha començat enguany a distribuir tots els seus productes arreu d’Espanya. Amb delegacions a Madrid, Aragó, País Valencià i Andalusia, des d’on distribueix al conjunt de l’Estat, l’origen, present i futur del grup PADESA està a les Terres de l’Ebre. Per aquest motiu, la companyia ha volgut avui fer un acte de presentació al territori, que ha comptat amb la presència a nivell institucional de la Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, els alcaldes dels tres municipis on PADESA té seu física, Amposta, Roquetes i Tortosa, el director general d’Alimentació, Carmel Mòdol, altres membres del teixit institucional, econòmic i social del territori, així com una nodrida representació de proveïdors i clients de la companyia.

Un dels aspectes que fa singulars a aquesta companyia alimentària és el control de tota la cadena de valor del producte, des de les granges fins a la taula, incloent la fabricació del pinso, el naixement i cria de les aus, l’especejament, la transformació, elaboració i envasat, i finalment la distribució al consumidor final.

La marca Aldelís, que neix de la fusió dels conceptes “aldea” i “aliments deliciosos”, inclou les gammes de productes fresc, elaborat i processat, tenint sempre com a base la carn de pollastre i gall dindi.

El director comercial de PADESA, Bertrand Pequin, ha presentat les novetats de la marca comercial Aldelís, destacant com a principals valors la qualitat dels ingredients, així com els conceptes d’innovació, família, menjar casolà i sostenibilitat. Constituint, en conjunt, una aposta per la gastronomia i per una nutrició saludable. Pequin ha recordat que les carns de pollastre i gall dindi són una excel·lent aportació de proteïna d’alt valor biològic per a la nostra dieta.

De la seva banda, el conseller delegat del grup, José Ramón Centelles, que ha estat acompanyat per la resta de l’equip directiu de PADESA, ha volgut posar en valor aquest acte “perquè marca un abans i un després en les més de quatre dècades d’història de la nostra companyia”. “Estem davant d’un dels projectes més il·lusionants i de major transcendència per a la nostra empresa”, ha afegit. Centelles ha fet notar la importància del personal en la consecució dels objectius: “vull donar les gràcies a totes les treballadores i treballadors de PADESA, perquè sense ells avui no estaríem aquí presentant aquesta nova marca”. Finalment, el màxim responsable del grup alimentari ha recordat els orígens de la marca: “som una de les empreses d’alimentació més importants de tot l’Estat. Som globals, però la nostra història –com totes les bones històries- té un començament local. I natros som de les Terres de l’Ebre”.

Grup PADESA és la primera empresa de les Terres de l’Ebre en nombre de treballadors, un total de 950. Una xifra que creix fins als 2.000 en el conjunt de l’Estat. Cinc-cents grangers subministren matèria primera a l’empresa i 45 transportistes.

 

Redaccio C.C.
Redaccio C.C.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies