HomeSocietatPaula Rué, alumna de l'Institut Dertosa, entre les finalistes del concurs Belcolade

Paula Rué, alumna de l’Institut Dertosa, entre les finalistes del concurs Belcolade

Paula Rué Barberà, alumna del segon curs del cicle formatiu de Pastisseria de l’Institut Dertosa  ha estat seleccionada per participar en la final de la Generació Belcolade i convertir-se en la Millor Xocolatera Junior de la “Generació Belcolade. L’alumna està preparant la prova amb el suport i acompanyament del professor i mestre pastisser Sergio Márquez.

Rué lluitarà pel triomf, el pròxim 8 i 9 de maig, a l’Innovation Center de les instal·lacions de Puratos a Sils (Girona), amb la finalitat de promocionar la marca d’autèntica xocolata belga Belcolade de Puratos i convertir-se en ambaixador en la categoria júnior que promocionarà la marca Belcolade, fomentant la formació professional de qualitat en pastisseria, utilitzant com a principal ingredient la xocolata.

El jurat estarà compost per cinc membres reconeguts, entre ells es troben mestres professionals de la pastisseria i alguns comissaris. Una part dels membres del jurat s’encarregarà d’avaluar la degustació i presentació dels treballs, la neteja, l’ordre en el treball i el compliment estricte de les normes i del temps del concurs.

Al concurs es van presentar alumnes de tota Espanya, on només han passat a la final tres. La prova final es realitzarà el pròxim mes de maig, deuran estar 10 hores elaborant les seues tres peces que els convertiran en el Millor Xocolater Junior de la Generació Belcolade.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 45

Últimes notícies