HomeSense categoriaPaüls celebra dues assemblees informatives per explicar el nou projecte de la...

Paüls celebra dues assemblees informatives per explicar el nou projecte de la depuradora

BAIX EBRE // L’Ajuntament de Paüls ha celebrat esta setmana dos assemblees informatives per a presentar a la ciutadania les diferents alternatives d’ubicació de la depuradora al municipi. Les assemblees van tenir lloc el passat dilluns 6 i van comptar amb la participació del director tècnic del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), Josep Aragonés.

“Hem explicat als veïns i veïnes del poble en quina fase del projecte ens trobem. Ara estem avaluant els diferents emplaçaments, per la qual cosa és el moment d’escoltar la ciutadania del municipi”, ha explicat l’alcalde de Paüls, Enric Adell.

La construcció de la depuradora és un projecte prioritari per a l’equip de govern de l’Ajuntament de Paüls. “La depuradora és una necessitat, fa massa anys que arrosseguem aquest dèficit que ha tingut i té un cost econòmic i ambiental molt elevat per al municipi”, ha dit Adell.

Pel que fa als possibles emplaçaments de la depuradora, l’Ajuntament té quatre propostes sobre la taula i ara se n’estudiarà una cinquena. “Hi ha diverses opinions entre els veïns i veïnes, cadascú prioritza uns aspectes com ara l’impacte visual o el reaprofitament de l’aigua”, ha assenyalat l’alcalde de Paüls que sosté que el realment important és estudiar les diferents alternatives per optar per la millor opció. Quant al procés de depuració, de les quatre alternatives estudiades, n’hi ha dues que, segons els tècnics, s’adapten millor al municipi.
Finalment, l’Ajuntament preveu tenir decidit l’emplaçament de la depuradora i el procés de depuració a final de l’estiu.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 79

Últimes notícies