HomeSense categoriaPedro Sánchez pren el control de tot l'Estat i demana unitat i...

Pedro Sánchez pren el control de tot l’Estat i demana unitat i deixar al marge “colors polítics”

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet una crida aquest dissabte a tots els presidents de les comunitats autònomes a deixar les “diferències” a un costat i situar-se “darrera” l’executiu de l’Estat per centrar-se en “vèncer” el coronavirus. En roda de premsa des del Palau de la Moncloa després d’explicar les mesures que es posaran en marxa amb l’estat d’alarma, Sánchez ha subratllat que amb la lluita que han iniciat contra el coronavirus “no hi ha colors polítics, ideologia ni territoris”. També ha reclamat que els dirigents no es confonguin “d’enemic” i que a qui cal combatre és a la pandèmia. Finalment ha dit que la “coordinació” i la “unitat d’acció” seran condicions “indispensables” per afrontar l’emergència sanitària.

De fet, al llarg del discurs Sánchez ha apel·lat a la unitat en considerar que les properes setmanes seran “difícils” i que caldrà fer esforços i sacrificis. “Els esforços i sacrificis donaran els seus fruits quan aconseguim el primer objectiu: doblegar la corba de propagació del virus”, ha assenyalat.

Per fer-ho possible s’ha compromès que no li “tremolarà el pols” per acabar amb el virus. Ha defensat que posarà la salut dels ciutadans “al centre” i que hi dedicarà tots els recursos possibles.

El president espanyol ha dit que l’executiu analitzarà el que passi a tot el territori i que posaran “les mesures adequades” en funció de la propagació del virus. Ha dit que redistribuirà les fortaleses per no “escatimar recursos” a les comunitats que més ho necessitin.

“La solidaritat, el diàleg i la cohesió territorial seran presenta en tot moment”, ha expressat. “Perquè s’ha d’aixecar el cap: el virus no distingeix colors polítics, ni ideologies, ni territoris”, ha continuat. Sánchez ha insistit en la coordinació i en escoltar-se com a requisit per superar la situació actual.

Sánchez s’ha dirigit directament a la ciutadania i els ha demanat “tallar la cadena de transmissió del pànic”, és a dir, aturar les especulacions i les notícies falses amb informació contrastada. “Hem d’actuar amb unitat, responsabilitat i disciplina social”, ha aconsellat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 62

Últimes notícies