HomeOpinióPerquè és necessari

Perquè és necessari

Que l’activitat cultural és indispensable ningú ho dubta avui en dia. Perque ens enriqueix, ens fa passar una bona estona i perquè, en definitiva, ens fa millors com a persones i com a societat. I a sobre es un factor de notable importància en l’economia de cada poble, genera beneficis i genera llocs de treball, si es fa una bona gestió.

Es bastant obvi això que us acabo de dir, tan obvi com que ara la cultura és encara més vital, més necessària que mai, després de tants de mesos de restriccions que hem patit, que ens ha deixat sense teatre, música en directe o sense festa, on especialment el sector ha tingut pèrdues milionàries. 

És per aquest motiu que em sento especialment orgullós d’organitzar per als propers dies el Festival Lo riu sona. No farem el mateix format perquè és impossible donades les circumstàncies que vivim, però sí que hem dissenyat una nova proposta que a més de tenir en compte, curosament, totes les mesures de seguretat sanitàries, ens permetrà gaudir de dos dies d’autèntica festa.

No ha estat fàcil, ni des del punt de vista organitzatiu ni per la despesa econòmica que comporta en moments de crisi, però crec que tenim un deute amb el sector i des de l’administració municipal hem de ser conscients que ara es tracta d’evitar els laments. Es tracta d’apostar per un sector molt tocat, d’aportar el nostre gra de sorra per a permetre crear o mantenir llocs de treball, des dels que munten el so, fins als artistes i tota aquesta feina que hi ha al darrere dels escenaris.

I que, al mateix temps, els nostres veïns puguin tenir dos dies de treva, per trencar aquesta rutina negativa que ens ha tocat viure.

Espero que us agradi, que xaleu de valent en aquest Festival Lo riu sona, sense més, només per viure plegats l’alegria i creativitat dels artistes. De vegades acostumen a valorar més les coses quan les recuperem, perquè les havíem perdut. Allò que ens ha negat el virus durant massa temps. 

Ramon Bel
Ramon Bel
Comunicador
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies