HomeEsportsPol Prats goleja en el seu debut amb el Nàstic

Pol Prats goleja en el seu debut amb el Nàstic

Pol Prats no podia tenir un millor regal anticipat d’aniversari, el jove jugador de Paüls, que el pròxim dissabte complirà 20 anys, va debutar amb el Nàstic de Tarragona i va fer-ho anotant un dels tres gols del conjunt tarragoní, que va caure al camp del Còrdova per 4-3.

Pol, que va fer la pretemporada amb l’equip grana, va veure condicionades les possibilitats de fer-se un lloc al primer equip grana per culpa d’una lesió, que no ha impedit que el jove jugador de Paüls hagi acabat guanyant-se la confiança de l’actual tècnic, Enrique Martín, que en la jornada passada ja va incloure’l en la llista de convocats en el partit davant Mallorca. Pol ha hagut d’esperar fins a aquesta jornada per debutar oficialment amb l’equip tarragoní i fer-ho a la vegada a la segona divisió, amb només 19 anys l’atacant va saltar al terreny de joc al minut 29 de partit substituint Djetei i va necessitar poc menys d’una hora per anotar el seu primer gol a la categoria de plata, aprofitant una passada a l’espai i superant amb velocitat la defensa andalusa per acabar superant el porter local Lavín amb un xut creuat que feia pujar el 4-2 al marcador. Als darrers minuts Suárez feia el tercer gol del Nàstic, que feia menys dura la derrota dels visitants després d’una primera mitja hora en la que els del Nuevo Arcángel van avançar-se en tres ocasions.