HomeSalutPosada en funcionament de l’ampliació del CAP La Ràpita

Posada en funcionament de l’ampliació del CAP La Ràpita

Íngrid Roca, delegada territorial de Salut a les Terres de l’Ebre, ha inaugurat l’ampliació del CAP La Ràpita, que va entrar en funcionament aquest dimarts 28 de març, en un acte on també hi ha participat l’alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós, i la directora adjunta d’Atenció Primària a Terres de l’Ebre, Cristina Sanz.

L’ampliació del CAP La Ràpita ha suposat una nova construcció annexa de gairebé 150 metres quadrats, connectada directament amb el centre, que disposa de 6 noves consultes, de les quals 4 de pediatria i 2 de polivalents, a més de dos despatxos polivalents. La inversió que s’ha realitzat per part del Servei Català de la Salut, a través de l’ICS Terres Ebre, ha estat de 248.613,76 €.

Foto: Cedida

Íngrid Roca, delegada territorial de Salut, s’ha mostrat “molt satisfeta, ja que l’objectiu d’aquesta ampliació era donar cobertura i respondre a les necessitats tant de professionals com de la ciutadania, a més de l’increment dels nous rols professionals de l’Atenció Primària”. Roca ha destacat que l’ampliació “s’adequa als estàndards i requeriments tant de model d’atenció com de manca d’espai, i té en compte la previsió d’increment de població que es dóna a La Ràpita especialment en temporada estiuenca”.

Josep Caparrós, alcalde de la Ràpita, ha subratllat que “aquesta ampliació dona resposta a la densitat d’ocupació de les instal·lacions del CAP de la Ràpita i, per tant, suposa millores en el servei que s’ofereix a les persones ateses però també en el confort del personal que hi treballa”. Caparrós ha posat èmfasi en la importància de “continuar treballant de manera coordinada amb el Departament de Salut per analitzar l’evolució del nombre d’usuaris i avançar-nos a les necessitats que es puguin generar”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies