Posant el retrovisor

Fa un any vaig deixar la política, i aquest temps m’ha permès recuperar la serenitat i el benestar que havia perdut. Tornar a la vida civil ha estat un alliberament i un regal per a la meva pau interior, una oportunitat per redescobrir-me i reconnectar amb les coses que realment importen. He pogut gaudir de moments de tranquil·litat amb la meva família, dedicar temps a les meves passions personals i reflexionar profundament sobre el meu camí vital.

Des de la meva nova perspectiva, vull animar a tothom a implicar-se en la política local. Participar en l’Administració pública no només és un deure cívic, sinó també una oportunitat immensa per ajudar els altres i contribuir al benestar de la nostra comunitat. Cada acció, per petita que sigui, pot tenir un gran impacte en la vida dels nostres veïns. La política local és el fonament de la democràcia, i la participació activa de la ciutadania és essencial per construir una societat més justa i millor.

Encara que molta gent, i ho agraeixo profundament, m’ha demanat que torni algun dia el món de la política ara mateix veig difícil reprendre aquest camí. Aquesta decisió la vaig prendre pensant en el benestar de la meva família i en la meva pròpia pau interior. Les exigències de la política sovint poden ser esgotadores i requereixen un compromís total que, en aquest moment de la meva vida, no estic disposat a assumir. Però mai se sap què ens depararà el futur. La vida està plena de sorpreses…

En definitiva, vull expressar la meva gratitud per l’experiència viscuda en la política i per tot el que m’ha ensenyat. Aquesta etapa m’ha permès créixer com a persona i entendre millor les necessitats de la nostra comunitat.

Ara, des de la meva nova posició, seguiré treballant per contribuir al benestar col·lectiu, tot i que de manera diferent.

A tots els ciutadans i ciutadanes, els convido a ser actius, a involucrar-se i a creure en el poder del canvi. Només junts podem construir un futur millor per a tots.

Ramon Bel
Ramon Bel
Ebrenc
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + = 9

Últimes notícies