HomeSocietatPresenten una guia per a garantir la qualitat i la seguretat a...

Presenten una guia per a garantir la qualitat i la seguretat a les depuradores de mol·lusc a l’Ebre

La Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per als centres de depuració de mol·luscs bivalves es va presentar este dilluns a l’edifici corporatiu de la Generalitat.

La Guia ha estat redactada sota la coordinació de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), en la que han participat els departaments competents en la matèria i les entitats del sector.

Amb l’objectiu de ser una eina per ajudar a les depuradores de mol·luscs a aplicar de forma correcta els autocontrols sanitaris establerts en les normatives vigents, a fi i efecte de garantir la qualitat i la seguretat alimentària dels productes que expedeixen.

Durant l’acte també s’ha fet la presentació de l’Associació de Depuradores de Catalunya, recentment constituïda, i s’ha conclòs amb una taula rodona amb representants de l’administració i el sector on s’ha posat l’èmfasi en la necessitat de garantir tant la qualitat com la seguretat alimentària dels mol·luscs produïts i posats al mercat.

En la presentació hi han participat el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, els directors dels serveis territorials dels departaments, d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i d’Empresa i Treball i el subdirector territorial de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, així com les entitats del sector: Associació de Depuradores de Catalunya i la Federació de Productors de Mol·luscos del Delta de l’Ebre (Fepromodel).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies