HomeSense categoriaEl Procicat treballa en la territorialització de les restriccions a petició d’administracions...

El Procicat treballa en la territorialització de les restriccions a petició d’administracions ebrenques

TERRES DE L’EBRE // El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha participat este matí en la reunió del Comitè tècnic del Pla d’actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc i ha expressat la petició d’establir mesures territorialitzades per a les Terres de l’Ebre, atenent les diferents realitats del país.

Segons les administracions ebrenques, el PROCICAT està treballant, des de fa setmanes, en la territorialització de les mesures en les diverses reunions mantingudes, tant amb les delegacions del Govern com amb les entitats municipalistes de Catalunya. Per això, el Comitè tècnic té sobre la taula estes peticions i, en la mesura que les dades epidemiològiques dels pròxims dies puguen donar una imatge més real de l’evolució de la pandèmia, podrien ser acollides i preses en consideració en properes resolucions.

Xavier Pallarés ha remarcat les diferències demogràfiques, la dispersió geogràfica, tenint en compte les actuals dades a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, amb 6 persones hospitalitzades per Covid-19 a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, de les quals 3 són a l’UCI (7 d’altres patologies) i 1 persona ingressada per Covid-19 a l’Hospital de la Santa Creu de Jesus. I les dades de velocitat de propagació situen al Baix Ebre 1,87; al Montsià 1,12; 3,33 a la Ribera d’Ebre i 3,14 a la Terra Alta.

El delegat del Govern ha exposat que “la situació actual i les previsions d’un eventual increment de contagis i ingressos hospitalaris aconsellen mesures restrictives, amb tot caldrà seguir analitzant les diferents realitats geogràfiques, poblacionals, socials i sanitàries abans d’adoptar unes mesures amb caràcter generalitzador i amb una major sensibilitat per l’àmbit rural”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

53 + = 58

Últimes notícies