HomeSocietatVídeo · El carismàtic Victor Küppers se suma al projecte EMMA

Vídeo · El carismàtic Victor Küppers se suma al projecte EMMA

El popular conferenciant, consultor i formador Victor Küppers s’ha sumat al Projecte EMMA fent una crida a la col·laboració per poder arribar als 150.000 euros, la quantitat que s’havien proposat arribar a tenir i que estan a un pas d’aconseguir.

Küppers, amb milers de seguidors en xarxes socials, és professor de la Universitat Internacional de Catalunya i de la Universitat de Barcelona i és un líder en la seva faceta de consultor i formador. Les sessions que fa en l’actualitat porten per títol ‘De perduts a riu: perquè l’alternativa és pitjor’, que ell defineix com una dutxa d’ànim per sobreposar-se a les inclemències de la pandèmia i les seves circumstàncies.

El projecte EMMA és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’ICS. L’objectiu pel qual es va crear és per a fer un estudi en profunditat de la resposta immune dels ganglis axil·lars en pacients amb càncer de mama. Es vol avaluar, mitjançant diferent tipus de tincions i procediments d’anàlisi d’imatges microscòpiques digitals, quines diferències hi ha a les cèl·lules immunes entre pacients sense i amb metàstasi en els ganglis axil·lars.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies