HomeSense categoriaProp de 700 alumnes participen a les activitats de lleure d'Amposta al...

Prop de 700 alumnes participen a les activitats de lleure d’Amposta al mes de juliol

AMPOSTA // Prop de 700  infants han participat, durant el mes de juliol, en les diferents activitats de lleure infantil i juvenil organitzades per les diferents entitats i empreses del municipi en la implementació del nou model d’estades d’estiu a la ciutat que consistia en l’eliminació de les estades municipals i la convocatòria d’unes subvencions per al sector empresarial i associatiu per a ajudar al finançament i l’execució d’aquestes  activitats. Aquest model que ha permès oferir 14 activitats diferents, entre casals d’estiu, casals esportius i activitats per a joves, ha tingut a més en compte la inclusió de tots els infants. El balanç que es fa d’aquest mes de juliol és “molt positiu”. “S’han pogut fer totes les activitats amb normalitat, seguint sempre les normes d’higiene i seguretat establertes pel Procicat per a aquests tipus d’activitats, en un estiu en què era més necessari que mai que els i les infants i els i les joves poguessin tenir aquests espais de lleure”, explica la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill.            

Dins d’aquest nou model, l’Ajuntament va obrir una convocatòria de subvencions amb una dotació inicial de 80.000 euros i la sessió d’espais municipals per a la seva execució. D’aquestes, se n’han atorgat fins a 50.500 a les entitats que l’han sol·licitat, i s’han cedit els espais de 5 centres educatius i pràcticament totes les instal·lacions esportives municipals.

Per conèixer el balanç que en fan les famílies d’aquest nou model i del funcionament de les activitats, l’àrea de Joventut ha preparat una enquesta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies