HomeMedi AmbientQuatre municipis ebrencs acolliran un escape room itinerant sobre l'emergència climàtica

Quatre municipis ebrencs acolliran un escape room itinerant sobre l’emergència climàtica

Quatre municipis de les Terres de l’Ebre acolliran l’Escape Room de l’Emergència Climàtica i Salut Pública que ofereix la Diputació de Tarragona als municipis de la demarcació. En concret són; Alfara de Carles, Ascó, Garcia, Villalba i els Arcs.

Es tracta d’un recurs d’educació i sensibilització ambiental que els veïns i veïnes de totes les edats, i que poden gaudir en grups de 4 persones i on se’ls plantegen els principals reptes ambientals als quals ens enfrontem i han d’intentar aportar-hi solucions.

S’estan tancant també noves localitzacions, a partir de les peticions que els mateixos municipis han fet arribar a la Diputació de Tarragona. L’escape room s’ha construït amb materials reciclats i reutilitzats i requereix que els participants, en petits grups, resolguen els reptes que se’ls planteja per tal que puguen escapar de l’espai on es troben en 30 minuts.

Des de la Diputació s’ha reforçat l’activitat de l’escape room amb la creació d’un espai específic a l’apartat dedicat a la Sostenibilitat a la seua web. Allà es presenten també els reptes que l’escape room proposa: el consum de proximitat, l’economia circular, el consum d’aigua, l’eficiència energètica a les llars, la biomassa dels boscos, els límits del planeta, els microplàstics a les platges i l’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle.

El diputat delegat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona, Josep Forasté, ha destacat que “l’emergència climàtica representa un repte global i cal que tots, amb els nostres costums, rutines i hàbits diaris siguem més eficients i reduïm l’impacte de la nostra activitat sobre el medi ambient”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

27 + = 34

Últimes notícies