HomeSense categoriaQuatre panells informatius del delta de l’Ebre, adaptats al braille

Quatre panells informatius del delta de l’Ebre, adaptats al braille

 Un total de quatre miradors del delta de l’Ebre són, a partir d’ara, més accessibles per a les persones invidents.

L’Ajuntament d’Amposta ha incorporat a través de l’àrea de Turisme diferents panells informatius braille als miradors de l’Encanyissada, del Carreté, del Través i de l’Embut, tots al Parc Natural del Delta de l’Ebre. Les actuacions, incloses en el Pla de foment de turisme, preveuen la instal·lació de panells informatius accessibles per a persones amb dificultats de visió, i servei d’audioguiatge per mitjà de codis QR.

L’Ajuntament ha dedicat una inversió de 72.321 euros a la millora de l’accessibilitat de diversos punts del delta de l’Ebre. Així, a més dels panells en braille, també hi ha previst fer accessibles diversos miradors amb la instal·lació de rampes o miradors paral·lels de fàcil accés.

El Pla de foment de turisme preveu 14 actuacions que s’estan realitzant de forma activa des de fa diversos anys i que es poden dividir en millora de la mobilitat, millora de l’accessibilitat, senyalització turística i rural, espais públics i eficiència energètica i sostenibilitat. Estes actuacions suposaran una inversió de 816.000 euros, un projecte que ha rebut una subvenció de 350.000 euros per part de la Generalitat de Catalunya.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies