HomeComunicacióRàdio Tortosa estrena ‘Quedem a la plaça’ el nou programa que dona...

Ràdio Tortosa estrena ‘Quedem a la plaça’ el nou programa que dona veu als barris històrics de la ciutat

Ràdio Tortosa estrena el programa i podcast “QUEDEM A LA PLAÇA”, centrat en els barris històrics de la ciutat de Tortosa. Es tracta d’un projecte impulsat des del programa ‘Treball als Barris’ del SOC de la Generalitat, amb la finalitat de promoure la participació activa de les persones que viuen al nucli antic i crear espais de diàleg sobre els aspectes que preocupen els seus habitants.

‘Quedem a la Plaça’ vol acostar als oients, les veus de Remolins, el Rastre, Centre-nucli històric i Santa Clara i posar en valor la seva diversitat i la riquesa patrimonial, cultural, històrica i social que hi trobem. Els objectius d’aquest programa són promoure la participació activa de les persones que viuen al nucli antic en l’espai radiofònic, crear espais de diàleg sobre els aspectes que preocupen els habitants dels barris històrics, explicar històries de vida de persones que han residit des de sempre al barri antic i també donar veu a les que s’hi han establert des de fa menys temps.

El programa ofereix una mirada diversa, combinant aspectes socials, lúdics i històrics de forma didàctica i amena. Ho fa a través de la intervenció d’experts, regidors, representants d’entitats i sobretot, residents que viuen i treballen en aquests barris. Són les veus del passat, del present i del futur d’aquests districtes de la ciutat.

El programa ‘Quedem a la plaça’ tindrà cinc capítols (un per cada barri i l’últim genèric de tot el nucli antic) amb una periodicitat mensual. S’emetrà el quart divendres de mes, de febrer a juny. El primer episodi, dedicat al barri de Remolins, es podrà escoltar el divendres 23 de febrer a les 11 del matí, al 103.3FM i a www.radiotortosa.cat, on també es penjarà en format podcast.

El programa està produït, realitzat i presentat per Eva Mascarell i Marga Sebastià, que s’han incorporat a la redacció de l’emissora municipal durant 6 mesos, en el marc del programa ‘Treball als Barris’ del SOC; i compta amb el suport de tot l’equip de Ràdio Tortosa: Núria Mora, Sara Hernández i Xavi Falcó.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies