HomeSocietatRecta final del Congrés Internacional sobre la Batalla de l’Ebre

Recta final del Congrés Internacional sobre la Batalla de l’Ebre

Consideracions sanitàries entorn a la batalla de l’Ebre: mortalitat, transfusions i evacuacions de ferits. Amb esta ponència, l’historiador i metge Carles Hervás i Puyal obrirà este divendres a la tarda (19 h) el segon cap de setmana del Congrés Internacional sobre la Batalla de l’Ebre a l’auditori Felip Pedrell.

Es tracta d’una de les intervencions que analitzaran un dels aspectes menys coneguts del conflicte. Durant el cap de setmana, també hi haurà ponències sobre la filmografia i la premsa o sobre el context internacional al voltant de l’episodi bèl·lic de fa 80 anys.

Diumenge a les 11 del matí, abans de la cloenda, hi haurà una taula redona sobre “els efectes de la Batalla de l’Ebre” amb Rosa Montlleó Peris, Agustí Colomines Companys, João Paulo Avelãs Nunes, Josep Maria Solé i Sabaté, moderada per l’historiador i impulsor del Congrés Roc Salvadó.

Dos exposicions

També durant estos dies han obert al Museu de l’Ebre les exposicions La Batalla de l’Ebre: del plànol a la imatge, sobre mapes i fotografies aèries que reflectixen com es vivia estratègicament la batalla, i també una mostra de fotografies i retrats de Francesc Boix, al voltant tant de la Guerra Civil co dels camps de concentració nazis.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 50

Últimes notícies