HomeEsportsRemuntada de Jeremy Alcoba a Misano per puntuar i mantenir opcions d'entrar...

Remuntada de Jeremy Alcoba a Misano per puntuar i mantenir opcions d’entrar al top-10 del Mundial de Moto 3

Jeremy Alcoba va retre homenatge a Fausto Gresini en el circuit de Misano Marco Simoncelli, protagonitzant una bona actuació amb remuntada inclosa per poder puntuar, en el Gran Premi d’Emilia Romagna, setzena prova del Mundial de moto 3. El pilot jesusenc partia des de la vint-i-sisena posició després que en la jornada de dissabte, no va passar el tall a la Q1.

En la prova Nicolo Antonelli Antonelli va imposar el ritme en les primeres voltes i va ser l’artífex que es trenqués el grup. Es quedaven solament 9 pilots en el grup davanter, a més de l’italià, Masià. Nepa, Guevara, Acosta, Artigas, Sasaki, Binder i Salac. Alcoba en una carrera bastant complicada van remuntar posicions, evitant les zones mullades de la pista, especialment en les primeres voltes, i després imprimint un bon ritme, en algunes ocasions inclús més ràpid que el líder de la cursa.

Al final ha finalitzat en catorzena posició, sumant dos valuosos punts. La victòria ha estat per a l’talià Dennis Foggia, actualment el pilot més en forma, seguit de Jaume Masia i Pedro Acosta en tercera posició, que no ha pogut assegurar-se el títol de forma matemàtica, encara que continua en primer lloc de la classificació general amb un total de 234 punts, seguit en segon lloc per Dennis Foggia amb 215, i de Sergio Garcia Dols, 168. Jeremy Alcoba es troba en la dotzena posició amb 72 punts, a 18 de l’Italià Andrea Migno, que ocupa la desena.

Jeremy després de la cursa estava satisfet del seu rendiment, però lamentava el fet d’haver sortit tan endarrerit, “una pena haver començat tan enrere perquè teníem un bon ritme de carrera i certament podríem haver lluitat per a les posicions destacades. La moto estava bé, però sovint ens trobem emparellats amb el mateix rival que “trenca” el nostre ritme. Podríem haver seguit a Fenati i avançar més, però no va ser així. Ho he intentat en algunes ocasions arriscant bastant, sobre tot en algunes corbes. Em vaig sentir fort i volia estar entre els 10 primers al menys, però està bé. Era important fer una bona remuntada, també per honrar aquesta fantàstica lliurea”.

La pròxima i penúltima cita del Mundial de Moto 3, serà el 7 de novembre al circuit portugués de Portimao.