HomeMobilitatRepsol aportarà 20.000 euros per a finançar el servei de transport adaptat...

Repsol aportarà 20.000 euros per a finançar el servei de transport adaptat del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre va aprovar en ple ordinari del mes de setembre, celebrat el passat dia 28, la signatura d’un conveni de col·laboració amb Repsol per al finançament del Servei de Transport Adaptat que presta la institució comarcal.

L’empresa aportarà este any 2018 un total de 20.000 euros per a finançar el cost d’este servei, que compta també amb aportacions de la Generalitat, el Consell Comarcal i dels mateixos usuaris. Des de l’any 2011, Repsol col·labora econòmicament cada exercici en esta iniciativa assistencial que beneficia més d’un centenar de persones a la comarca.

El transport adaptat és un servei que facilita el transport de persones amb mobilitat reduïda, discapacitades o amb grau de dependència als centres socials d’atenció especialitzada, preferentment de titularitat pública. Actualment este servei disposa de sis vehicles  i realitza un total de quatre rutes que atenen les demandes dels usuaris dels diversos municipis del Baix Ebre (a excepció de Tortosa).

El ple també va donar llum verda a una sol·licitud de subvenció per import de 127.672 euros per a renovar el Programa 30 Plus amb l’objectiu d’inserir al món laboral un total de 30 persones.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 1 =

Últimes notícies