HomeEconomiaRepsol i Telefónica s'alien per crear una companyia especialitzada en autoconsum fotovoltaic

Repsol i Telefónica s’alien per crear una companyia especialitzada en autoconsum fotovoltaic

RepsolTelefónica s’alien per crear una companyia especialitzada en autoconsum fotovoltaic, segons han anunciat les dos empreses en un comunicat este dijous.

La nova societat, que estarà disponible en uns mesos, un cop obtinga les aprovacions reguladores busca liderar el sector de l’autoconsum oferint solucions integrals en assessorament, instal·lació i manteniment de panells solars per a particulars i empreses.

Segons l’entesa, cada empresa controlarà el 50% de la nova societat. L’aliança obre la porta que les dues companyies exploren “oportunitats addicionals” per impulsar conjuntament altres serveis energètics a la llar i les empreses.

La ‘joint venture‘ comptarà amb un canal de venda especialitzat per garantir una proposta a mida per a cada tipologia de client. La nova societat tindrà el seu propi equip gestor.

Telefónica aporta a l’aliança la capacitat tecnològica per dotar les instal·lacions d’una connectivitat diferencial al mercat. Per part seua, Repsol sumarà l’experiència en autoconsum i multienergia a Espanya, cosa que possibilitarà oferir una tarifa elèctrica exclusiva que complemente la instal·lació fotovoltaica.

L’oferta serà personalitzada buscant maximitzar els estalvis sobre la factura actual de la llum, que ha tornat a batre rècords històrics aquesta setmana. Entre altres, inclourà una aplicació mòbil per al control de la instal·lació i l’optimització contínua de la despesa energètica, un finançament personalitzat per a cada tipus de consumidor i altres serveis de valor afegit vinculats a la instal·lació fotovoltaica.

Repsol compta amb més de 3.700 megawatts de capacitat total instal·lada de generació de baixes emissions. El 2025, la capacitat instal·lada augmentarà fins a 6 gigawatts.

Al seu torn, Telefónica ofereix serveis de connectivitat fixa i mòbil, així com una àmplia gamma de serveis digitals a més de 365 milions de clients.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies