HomeEsportsLa pista d'atletisme de Tortosa estrena una zona de llançament

La pista d’atletisme de Tortosa estrena una zona de llançament

L’Ajuntament de Tortosa ha instal·lat una zona de llançament a la pista de l’estadi municipal d’atletisme.

El Club Atletisme Terres de l’Ebre va demanar al consistori, un equipament per dur a terme entrenaments de la tècnica per al llançament de modalitats com el pes o el disc. El cost de la instal·lació d’esta zona és de 10.000 euros.

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha refermat el compromís per continuar millorant les instal·lacions esportives municipals, i ha recordat l’actuació que va permetre renovar el tartan de l’actual pista de l’estadi, i també ha assenyalat que es continua avançant en el projecte que ha de permetre construir la nova pista d’atletisme projectada als terrenys adjacents al WIN Jesús.

Amb relació a este projecte, l’alcaldessa ha apuntat que ara, una vegada ja es disposa del pressupost municipal, s’estan fent els tràmits per a encarregar la redacció del projecte constructiu per tal de poder-lo iniciar tan bon punt finalitze el procés d’expropiació que està en marxa.

D’altra banda, Roigé ha recordat que en els últims anys també s’han dut a terme altres actuacions de millora de les instal·lacions esportives municipals, com les fetes per a la renovació de la pista de rodolament del velòdrom, la renovació dels vestidors del pavelló de Ferreries i del camp de futbol Josep Otero, així com el canvi de les lluminàries per altres de tecnologia LED, entre d’altres. A més a més, també ha avançat que està a punt d’executar-se la retirada de les casetes annexes al pavelló de l’estadi, fet que suposarà també avançar en l’eliminació del fibrociment en les instal·lacions municipals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 45 = 46

Últimes notícies