HomeSense categoriaRetard en l’establiment de la zona taronja a l’aparcament del parc de...

Retard en l’establiment de la zona taronja a l’aparcament del parc de Garbí

MONTSIÀ // L’Ajuntament de la Ràpita està acabant d’ultimar els treballs d’instal·lació de les barreres que permetran limitar i controlar l’estacionament a la zona d’aparcament del parc de Garbí. Malgrat que la zona taronja d’este aparcament havia d’entrar en funcionament el passat dijous 1 de juliol, segons fonts del consistori les previsions apunten que podria entrar en vigor a partir de la setmana vinent.

El plenari va aprovar esta mesura el passat mes de maig amb l’objectiu d’ordenar el tràfic, evitar aglomeracions turístiques i facilitar el rodatge d’altres vehicles en els accessos rodats a la platja, a la piscina o a les activitats econòmiques de la zona. 

A l’espera que des de l’ajuntament detallen com s’efectuarà el pagament, la zona taronja funcionarà cada dia entre les 9 i les 20 hores, fins al 15 de setembre. La taxa a pagar serà de 0,90 € cada hora; tot i que els veïns i veïnes que paguen l’impost de circulació a la Ràpita disposaran d’una bonificació del 100% les dos primeres hores d’estacionament.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

87 + = 97

Últimes notícies