HomeSense categoriaRetornen els parts a l'aigua a l'Hospital de Tortosa Verge de la...

Retornen els parts a l’aigua a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, després de l’inici de la pandèmia

TERRES DE L’EBRE // El passat dilluns 31 de maig, Neus va donar a llum l’Eva, la qual va arribar al món a través d’un part a l’aigua, sent aquest el primer part d’estes característiques des de l’inici de la pandèmia.

El Servei d’Obstetrícia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) oferix el part a l’aigua des del 2010 i entre els seus beneficis destaquen: la disminució del dolor, gràcies als efectes calmants i analgèsics que té l’aigua; la llibertat de moviments, per la ingravidesa que proporciona aquest medi, i l’escurçament del període expulsiu, en accelerar la dilatació, per això aquests parts solen ser més ràpids, respectant la fisiologia del part.

A més a més, facilita la sortida del nadó, de manera que es redueix el patiment i esta transició aquàtica fa que el nadó visca l’arribada al món amb menys estrès. 

La sala de part natural de l’HTVC proporciona intimitat a la dona i la seua parella, i garanteix la seua qualitat en comptar amb un equip de professionals altament qualificat.

Així mateix, en els pròxims dies està previst reprendre la cesària acompanyada, que també es va aturar per motius estructurals i de seguretat arran de la pandèmia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 63

Últimes notícies