HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catRevilla no és una marca de xarcuteria

Revilla no és una marca de xarcuteria

El clown Miguel Angel Revilla, no arriba ni a la categoria del famós embotit i es queda en un simple fuet de secallona. Cansat de fer el bufó per diversos canals de televisió, ara l’ha emprès amb Catalunya. No se li ha ocorregut cap altre acudit que aconsellar el president del Govern espanyol que digui als independentistes catalans que hi ha un hotel disponible a la presó de Soto del Real.

Amb aquestes paraules se suma als altres titelles, que per guanyar vots han de posar-se amb els independentistes o amb els terroristes. A aquests últims no els convé oblidar que quan un lluitador abandona la violència entra en joc la pau. Menys al franquisme, que no cal oblidar mai.

Així doncs, Lamban de l’Aragó, Fernández Vara d’Extremadura o Garcia Page de Castella-la Manxa han de llançar filípiques contra els catalans, en general, i el independentistes, en particular, per aconseguir vots dels encefalogrames plans dels seus territoris. Aquests bufons de la cort de la monarquia estan ancorats a la Grècia de l’orador grec Demòstenes, quan atacava amb els seus discursos Felip II de Macedònia. No canvia ni el nom de Felip.

Jordi Casanova Giner
Jordi Casanova Giner
advocat i escriptor aficionat
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 62

Últimes notícies