HomeEsportsRipollés (UA Montsià) i Estrampes i Stefanov (CA Ascó), al Campionat estatal...

Ripollés (UA Montsià) i Estrampes i Stefanov (CA Ascó), al Campionat estatal de Seleccions sub-16 d’atletisme

Adrià Ripollés, Hailu Estrampes i Mario Stefanov van col·laborar amb la destacada actuació de selección catalana que va aconseguir la tercera posició en la competició masculina del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques Sub16 en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes i la Real Federación Española de Atletismo, disputat a la pista d’atletisme Luis Ocaña de Cuenca, amb victoria d’Andalusia.

Hailu Estrampes es va penjar dos medalles d’or, imposant-se en la prova de llançament de javelina amb una marca de 56,90, compartint podi amb Hèctor Garcia Cumbreño d’Extremadura, 53,08 i Andrés Pérez Morante d’Andalusia, 49,83.

També va aconseguir la primera posició com a component del relleu de 4×300 amb Isaias Artigas, Enrique Pereira, i Biel Crujeda, amb un temps de 2’27″69, per davant d’Andalusia, medalla de plata amb 2’28″17 i Castella i Lleó, bronze amb 2’28″70.

Adrià Ripollés va obtenir la medalla de plata en la prova de salt amb perxa, amb un registre de 4,00, només superat per Asier Añorga (Pais Basc). La medalla de bronze va ser Mario Álvarez Zamorano (Madrid), 3,80.

Adrià Ripollés va pujar al podi amb Catalunya. Foto: Cedida

Mario Stefanov va ocupar la quarta placa en els 100 metres tanques, amb un temps de 14 67, per darrere d’Ivan Garcia Rubio (Andalusia), 13″61; David Gadea (Comunitat Valenciana) 14″15 i Aritz Goñi (Navarra), 14″67. També va competir en la prova de relleus de 4×100, penjant-se la medalla de bronze amb Max Paula, Ivan Garcia Román i Oriol Sánchez Cortès, 44 “97. La medalla d’or va ser per a Andalusia, 43″64 i la plata per a la Comunitat Valenciana, 44″24.