HomeEsportsRokas Juska s'assegura el títol de campió en MX 50 de la...

Rokas Juska s’assegura el títol de campió en MX 50 de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens

Rokas Juska va aconseguir la victòria en les dos mànegues de la quarta i penúltima prova de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens, disputada al circuit Els Corts de Sant Hilari, amb participació de 80 pilots, assegurant-se de forma matemàtica el títol de campió en la categoria MX 50. El jove pilot del Moto Club Amposta va sumar el màxim de 50 punts, compartint podi amb Alonso Tribaldos, segon i Nil Soler tercer.

A la classificació general Rokas Jusca suma un total de 152, i el seu rendiment ha estat experimentat una gran progressió en les dos últimes proves en les quals s’ha adjudicat la màxima puntuació. En segon lloc i sense opcions de lluitar per la primera plaça, és troba José Cuenca (MC 3 Turons), amb 90 punts, i tercer Alonso Tribaldos amb 87.

Nil Pallarès també s’ha proclamat campió de la categoria MX65. El pilot del Moto Club Segre va celebrar el títol des de la segona posició del podi. El triomf va ser per a Oleguer Riba, mentre que Jordi Vilarnau va ocupar el tercer lloc, amb quinzena posició per a Unai Ortiz (MC Tortosa). A la general Unai Garcia és troba en vintena posició amb 19 punts.

La pròxima prova que posarà punt final a la Lliga Catalana de Motocròs de Nens, es disputarà el 14 de novembre a Can Taulé.