HomeEducacióRoquetes posarà en marxa la primera llar d’infants pública el setembre del...

Roquetes posarà en marxa la primera llar d’infants pública el setembre del 2024

Ivan Garcia, alcalde de Roquetes, va anunciar divendres al matí la construcció de la primera llar d’infants pública i municipal de la població. El nou centre, que portarà el nom de La Caramella, estarà ubicat en uns terrenys qualificats de zona verda que es bescanviaran amb una d’equipaments després que el ple de dimarts passat aprovés la modificació urbanística.

El nou edifici, que ocuparà una superfície de 800 metres quadrats, acollirà tres aules amb una capacitat total de 41 alumnes, així com dues sales polivalents, una petita cuina i la sala de direcció, entre altres serveis necessaris. Les inscripcions a les dues primeres aules estarien subvencionades en part per la Generalitat, mentre que la tercera seria gratuïta. El projecte, redactat des de la casa, està valorat al voltant dels 800.000 euros.

Foto: Roquetes Comunicació

El següent pas és la ratificació en ple extraordinari a convocar per al 12 d’abril de la petició al Departament d’Educació “perquè ens atorguin la llicència del servei”. El batlle també ha explicat que ja s’ha presentat sol·licitud a la línia oberta des del departament el passat 17 de març per a poder comptar amb finançament dels fons Next Generation “per un valor de 418.000 euros”. La llar d’infants hauria d’estar operativa el setembre del 2024.

El regidor d’Educació, Sisco Ollé, ha volgut destacar que aquesta proposta ha estat prioritària des del primer programa elaborat per ERC quan va entrar a governar el 2007, però que la crisi econòmica i les mesures draconianes imposades als ajuntaments ho van fer impossible fins ara.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 53

Últimes notícies