HomeCulturaRoquetes transformarà el Mercat Municipal en un punt de referència cultural

Roquetes transformarà el Mercat Municipal en un punt de referència cultural

L’Ajuntament de Roquetes transforma el Mercat Municipal en el Mercat de la Cultura per a revitalitzar l’espai i convertir-lo en un punt de referència per a les activitats culturals del poble. Després de diversos intents per recuperar la presència dels comerciants en el mercat, l’equip de govern ha optat per donar-li un nou ús que beneficiï a la població.

El Mercat de la Cultura es convertirà en un espai multifuncional on es podran dur a terme actuacions musicals, teatrals i fires, entre altres activitats culturals. Aquesta iniciativa és una oportunitat per a la població de Roquetes d’accedir a una programació cultural variada, a més de donar una nova vida a l’espai del Mercat Municipal.

Foto: Roquetes Comunicació

La transformació del Mercat Municipal en el Mercat de la Cultura serà un gran impuls per a la vida cultural de la ciutat i, alhora, reforçarà la seva imatge com a destinació cultural de la comarca. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Roquetes busca fomentar la cultura i la participació de la població en les activitats locals, mentre es dinamitza l’espai del Mercat Municipal.

El nou espai estarà dissenyat per l’arquitecte local Jordi Barceló, i inclourà propostes culturals com actuacions musicals o teatrals, fires i altres activitats que dinamitzin la vida cultural de la ciutat. L’edifici es declararà bé cultural d’interès local per poder acollir-se a subvencions del Departament de Cultura i fer-ne la rehabilitació. El regidor de Cultura, Sisco Ollé, ha destacat que aquesta reforma permetrà donar suport i fer sinergies amb les entitats culturals que vulguin dinamitzar les seves activitats, així com amb les activitats de l’Ajuntament.

Foto: Roquetes Comunicació

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

80 + = 90

Últimes notícies