HomeEducacióRoyal Escola de Formació arriba a les Terres de l’Ebre

Royal Escola de Formació arriba a les Terres de l’Ebre

En els seus 12 anys d’història, Royal Escola de Formació ha format més de 2.000 alumnes i ha aconseguit que el 83% s’incorpore a l’àmbit laboral i millore les seues competències. És centre de formació reconegut pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) i pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Els cursos que s’oferixen són homologats i la formació està 100 % subvencionada. El proper 24 de març, l’escola inaugura la seua seu a Terres de l’Ebre, en un nou centre ubicat al carrer Migdia, 25, de Tortosa.

Durant els mesos de març i abril, arrancaran tres nous cursos a la nova seu, subvencionats per a aturats i amb places limitades per a treballadores. Per a tots ells és necessari tenir l’ESO o equivalent: Anglès A2, del 29 de març al 20 de maig de 2022. És necessari no disposar d’acreditació de nivell A2 o superior de llengua estrangera. Este curs es realitzarà de dilluns a divendres de 15 h a 21 h, i dona dret a l’examen oficial KET.

Socorrisme en instal·lacions aquàtiques, del 30 de març al 9 de juny de 2022. Este curs es realitzarà de dilluns a divendres de 15 h a 21 h, dona accés directe al ROPEC i permet treballar com a socorrista en piscines i parcs aquàtics.

Instrucció en Ioga, del 5 d’abril al 9 de juliol de 2022. Este curs es realitzarà de dilluns a divendres de 9 h a 15 h, dona accés directe al ROPEC i permet treballar com a instructora de ioga, auxiliar de suport en equips de millora de la condició física i auxiliar de suport en equips de desenvolupament personal.

Amb un equip docent format per professionals en actiu i compromesos amb la innovació i la millora constants, Royal Escola de Formació esdevé una oportunitat única per a progressar, créixer i afrontar els reptes de futur

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 47

Últimes notícies