HomeSense categoriaS'endureixen les mesures d'accés a l'Hospital Verge de la Cinta per l'increment...

S’endureixen les mesures d’accés a l’Hospital Verge de la Cinta per l’increment de casos de Covid-19

TERRES DE L’EBRE // A causa de l’increment de casos de covid-19 detectats els últims dies a Catalunya, i per tal de minimitzar el risc d’infeccions nosocomials, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i en el marc de les resolucions aprovades pel CatSalut, s’incorporen noves mesures per les restriccions quant a les visites dels acompanyants dels pacients.

Això implica, per una banda, que els pacients que van a una visita de consultes externes o a urgències ho han de fer sols, exceptuant aquells que per criteris de dependència, per ser menors, per tractar-se de parts o puerperi o trobar-se en procés de final de la vida requerisquen un acompanyat.

Per l’altra banda, es restringeixen totes les visites d’acompanyants per als pacients ingressats en zones vermelles (zona covid) i es limita a un únic acompanyant per dia, i en horari de 13:00 a 21:00 h a aquells que es troben en zones verdes. Estos últims han de passar diàriament per Informació on se’ls demanarà el DNI i el telèfon i on han de lliurar el full d’Autoresponsabilitat covid-19 signat, que se’ls facilita, en cas que no se’ls haja fet arribar amb antelació. Se’ls donarà una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia.

Pel que fa als pacients que es troben a la Unitat de Medicina Intensiva, es comunica directament als familiars la informació mèdica i el règim de visites, que en cas favorable serà d’un acompanyant per dia amb horari de 14:00 a 16:00 h i de 17:00 a 19:00 h.

Els acompanyants dels pacients que van a quiròfan, han de facilitar el telèfon a l’administrativa que farà la recepció quirúrgica i els professionals responsables del pacient els trucaran en acabar la intervenció.

L’accés a l’HTVC per la porta principal romandrà obert de 8:00 a 23:00 h de dilluns a divendres. L’entrada de Rehabilitació segueix sent la recomanada per als professionals i l’accés de Consultes Externes per a aquells que van a visitar-se en estes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies