HomeSense categoriaSalut registra set casos més de coronavirus a l'Ebre

Salut registra set casos més de coronavirus a l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha registrat set contagis nous en les dades del 22 de juliol i el nombre de positius acumulats se situa en els 459. El registre de Salut ha reportat també dos morts més del brot originat a l’Hospital Santa Creu de Jesús, que es trobaven ingressats al centre, elevant a 48 les víctimes del coronavirus des de l’inici de la pandèmia. De moment, però, encara no ha registrat la mort d’un quart infectat que, segons fonts de l’Ajuntament, correspondria a la persona que va ser derivada a l’Hospital Verge de la Cinta.
 

Dades a Catalunya
El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 86.891 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.231 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 61. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 40.590 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.538 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
 

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.661 persones fins ara, amb la COVID-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.936 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.116 a una residència i 805 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 18

Últimes notícies