HomePolíticaSalvadó: “Necessitem que Esquerra Republicana tingui força, perquè quan Esquerra Republicana és...

Salvadó: “Necessitem que Esquerra Republicana tingui força, perquè quan Esquerra Republicana és forta a les Terres de l’Ebre, les Terres de l’Ebre són fortes a Catalunya”

El president de la federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana i número u dels candidats ebrencs a les eleccions al Parlament, Albert Salvadó, ha afirmat que “som aquells que tenim com a màxima prioritat treballar per les Terres de l’Ebre i per Catalunya, perquè treballant pel país, defensem que la gent d’aquí visqui millor i tingui més oportunitats”.

Salvadó ha destacat que “assumim la responsabilitat i no esperem que ens facin les coses, sinó que apostem per unes Terres de l’Ebre amb autoestima, exigents i amb oportunitats. En menys de tres anys s’han posat les bases per fer unes Terres de l’Ebre més fortes, més atractives, i s’han generat consensos amb els diferents actors, agents i entitats, en projectes estratègics pel territori. És el cas del nou hospital universitari de les Terres de l’Ebre, l’Estratègia Delta, la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, el model ambiciós del polígon industrial Catalunya Sud i la connexió amb l’estació de mercaderies, el 2+1 de la carretera C-12, el Fons de Transició Nuclear o el nou mapa de Formació Professional. També ha volgut destacar el compromís d’Esquerra Republicana en la defensa del riu i del Delta, i la seva oposició, també des del Govern de la Generalitat, al transvasament de l’Ebre“.

Esquerra Republicana tenim un projecte clar i de progrés per fer avançar les Terres de l’Ebre”. Ha sentenciat Salvadó, abans d’advertir que “per continuar avançant necessitem que Esquerra Republicana tingui força, perquè s’ha demostrat, que quan Esquerra Republicana és forta a les Terres de l’Ebre, les Terres de l’Ebre són fortes a Catalunya”.

Respecte als nou ebrencs que integraran la candidatura republicana a les eleccions del Parlament per la demarcació de Tarragona els ha definit com “un equip solvent, amb experiència, carregat de compromís i capaç de governar. Tots, grans coneixedors de la realitat comarcal i del territori sencer; i compromesos amb les Terres de l’Ebre per treballar conjuntament i intensament per millorar el benestar de la nostra gent i per continuar avançant amb la llibertat de Catalunya”.

Els ebrencs republicans de la llista electoral de la demarcació de Tarragona encapçalada per Raquel Sans i Guerra són:

  • Albert Salvadó i Fernàndez: enginyer i delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre (núm. 2)
  • Maria Jesús Viña i Ariño: economista i diputada al Parlament de Catalunya (núm. 5)
  • Norma Pujol i Farré: mestra, exdiputada al Congrés i directora de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (núm. 7)
  • Mar Martos i Martí: restauradora d’art, consellera comarcal de la Terra Alta i regidora de Gandesa (núm. 13)
  • Ivan Garcia i Maigí: màster en Govern local i alcalde de Roquetes (núm. 16)
  • Jesús Gómez i Fernàndez: biòleg i director territorial d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.(Suplent 1)
  • Joan Alginet i Aliau: llicenciat en Ciències Polítiques, regidor de Deltebre i gerent del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre. (s 7)
  • Núria Morera i Pedrola, llicenciada en Ciències Ambientals i alcaldessa de Benissanet (s 8)
  • Montse Subirats i Gisbert, educadora social i tinent d’alcalde de Prat de Comte (s 10)

A més, en representació del Jovent Republicà el número 17 de la llista l’ocupa el tortosí Aleix Borràs i Asensio.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 1 =

Últimes notícies