HomeCulturaSant Jaume d'Enveja acull el festival de curtmetratges Frame Film Festival

Sant Jaume d’Enveja acull el festival de curtmetratges Frame Film Festival

El festival de curtmetratges itinerant, el Frame Film Festival, arriba a Sant Jaume d’Enveja els dies 28 i 28 d’octubre.

El certamen té com a objectiu principal difondre i promoure la cinematografia en general i el curtmetratge en particular, fent costat a les directores i els directors i creant un espai on puguen donar a conèixer els seus treballs. A més a més, també es busca ampliar l’oferta d’esdeveniments culturals i fer arribar el curtmetratge a poblacions que no tinguen l’oportunitat de gaudir del cinema en format curt.

Els dies 28 i 29 d’octubre a l’Auditori municipal de Sant Jaume d’Enveja es projectaran fins a una vintena de curtmetratges, i el públic tindrà un paper determinant, ja que podrà decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la fase final i, per tant, optar als premis Talent Frame.

La fase classificatòria se celebra en diferents municipis de la demarcació de Tarragona i se celebra entre els mesos de juny i novembre. Del total de curtmetratges inscrits, l’organització ha seleccionat 20 obres per a la seua projecció pública. El públic assistent decidirà el curtmetratge guanyador en la seua població.

Els curtmetratges es poden inscriure en tots els festivals de la fase classificatòria, però només tenen opció de premi en un d’ells. Si un curt rep la màxima votació del públic, en els següents festivals ja no podrà participar.

A la fase final accediran tots els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria i optaran als ‘Premis Talent Frame‘ atorgat per un jurat format per professionals del sector audiovisual. El jurat entregarà tres premis, en concret al millor curtmetratge, a la millor direcció i al millor guió. Els curtmetratges també podran guanyar el premi del públic de la fase classificatòria i el de la fase final.

La cloenda del circuit i la Gala de lliurament dels Premis Talent Frame se celebrarà al mes de gener. L’entrada serà gratuïta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 40 = 41

Últimes notícies